@debultige
wat n mooie camping zo moet t zijn vriendelijke receptie keurig onderhouden en super sanitair aanrader
veel te duur voor wat t te bieden heeft een dames en een herendouche klein hokje buiten de 24 e stageld betaal je nog een e per douche
Sitecode: 19411
wij waren 14 juni in madrilles alles was gesloten geen bar geen restaurant de winkel ging sporadisch open jammer dit hadden ze ook kunnen zeggen bij t inschrijven we betaalde 27 e voor n plek met heel veel vliegen konden niet buiten zitten het sanitair was prima wel zonder papier en het zwembad was
mooie camping grote plaatsen sanitair netjes alleen geen warm water gehad vanmorgen mischien door drukte. ook jammer dat er geen recreatie ruimte is waar je tv kunt kijken
wat n leuke gemoedelijke camping in n prachtige omgeving leuk restaurantje schoon sanitair broodjes service en zeer vriendelijke campingbeheerders wij komen zeker terug
wat n leuke camping aardige uitbaters alles netjes verzorgd niks mis mee komen zeker hier terug
mooie grote plaatsen maar verder niks geen wc geen douche wel afval en water wat n waardeloze bedoeling voor 14 e kunnen ze toch wel iets regelen
hele leuke kleine camping waar alles prima in orde word gehouden door natalia de eigenaresse alles is aanwezig schoon sanitair wasmachines en droger gezellige bar waar zelfs bingo werd georganiseerd we komen zeker terug
mooie camping goed sanitair alleen flinke prijs voor electra voor drie avonden tv plus n paar ledlampjes avonds 8.50 nee kan niet