@dethlefke
- 2005
Nog eens een gezellig weekend gehad ...topplaats,vriendelijke uitbaters. Alles aanwezig, propere douches en wc. wasmachine aanwezig Natuurlijk ook weer bij hoevenwinkel geweest om onze voorraad asperges te kopen ook lekkere aardappelen en lekkere soep aanrader om winkeltje te bezoeken.
van 17 okt tot 22okt daar geweest.Fijne camping,nieuw proper sanitair,grote plaatsen,vriendelijke uitbaters. bakker en kleine winkell vlakbij,carrefour , action ,lidll enz op loopafstand. wij komen zeker nog terug
de slagboom staat er maar werkt nog niet
Topplaats !!! Weer een gezellig lang weekend van vrijdag tot dinsdag gehad.Mooie propere plaats, met chalet waar je gezellig kunt genieten . Weekend brood en taart kunt bestellen en lekkere streekproducten. Bedankt Patrick en Nadine voor de gezelligheid. wij komen zeker nog terug. groetjes Eric, Maria, Kito en Ikey
gezellige plaats..vriendelijke eigenaars..goede uitleg over de streek..winkeltje voor asperges en streekproducten naast camperplaats...kort bij centrum met sparwinkel en gezellige taverne wij komen zeker nogeens terug
Waarom staat er 5 euro ..denk dat het een vergissing is
geweldige aankomst verwelkoming vriendelijke uitbaters ,mooie propere plaatsen , gezellige chalet om samen te zitten bij slecht weer waar je drank kan nemen tege betaling broodjes kan je bestellen in t weekend topplaats,wij komen zeker nog terug Eric en maria
Al een paar keer geweest, vriendelijke uitbaters. Gezellige plaats.,mooi om te wandelen en fietsen. Klein centrum vlakbij.Proper sanitair . wij gaan zeker nog terug in de zomer .
mooie camperplaats met speeltuin voorkant.Betalen met munt automaat 8 euro voor 2 dagen ...elektriciteit met jetons..gezellige taverne. Mooi om te wandelen en fietsen..dorpje met xinkels en terrasjes vlakbij...we komen zeker nogeens terug
Topplaats..al een paar keer geweest ,nu van zaterdag tot dinsdag en elke keer fijne ontvangst bij aankomst .Mooie plaatsen ,mooie omgeving ,vriendelijke uitbaters ,je voelt er je direct goed .Mooi om te fietsen en wandelen ..goede info krijg je daar ter plaatse .Lekkere streekbiertjes en hoeveijs te verkrijgen .Winkeltje vlakbij . Echt een topplaats en wij gaan zeker nog dikwijls terug .
mooie camperplaats ,proper en alle voorzieningen .Je kan met stroom of zonder stroom staan . mooi om te fietsen ,lekkere snitsel in taverne . vriendelijk onthaal ,wij gaan zeker nogeens terug . winkelen kortbij ..te voet of met de fiets
goede plaats om stadje te bezoeken. goed geslapen alleen smorgens wa druk verkeer maar zelf geen last gehad .we komen zeker nog een keer terug
daar geweest bij opening eerste weekend.Gezellige plaats,winkelcentrum vlakbij,ook aldi en lidll.Slachter de hoek om waar je ook brood en dagelijkse dingen kan kopen.Mooie fietsomgeving,vriendelijke uitbater Wij gaan zeker nog terug
Fijne rustige plaats ..uitzicht mooi ..mooi om te wandelen en fietsen
commentaar van Ken de Vos trekt op niks ,foto's hebben niks met camperplaats te maken ,zijn van op camping waar ze caravans aan t opruimen zijn prachtige plaats ,taverne,lekker eten ,vriendelijke uitbater vind 14 euro met elektriciteit een mooie prijs
gezellige plaats ..fijne eigenaars ..mooi terras om iets te eten of drinken ..lekker eten en nie duur ..fijne bediening
binnenkort betalend want de parkeermeter staat er al klaar voor