@dijanx
gesloten
onze 2e keer hier, geweldige plek, fantastische sfeer mogelijk gemaakt door de geweldige gastheren. We gingen voor 3 dagen en bleven 9. De broodjesservice was geweldig, ter plaatse gemaakt met de beste croissant ooit, ik had er elke ochtend 3 met een vers stokbrood. De kleine bar was geweldig om je buren te ontmoeten. Honden uitlaten in de omgeving was makkelijk en het fietsen ook. We zullen volgend jaar terugkomen, zeer aan te bevelen
nu gesloten voor campers en campers, er zijn grote borden en hoge slagbomen bij de ingang
Geweldige locatie in de woestijn van Tabernas, geweldige gastheren met Julie en Thomas die zorgen voor een fantastische gastvrije sfeer. Broodjesservice in de ochtend en koffie op het terrein. gezellige bar 's avonds geopend. Kwam voor een dag, bleef vier en zou graag langer blijven. De site is bijna klaar dan 10 sterren zonder aarzeling. We zullen zeker terugkomen en zouden een bezoek aan dit juweel in de woestijn aanbevelen met zonsondergangen waar je nooit moe van wordt
ok hier vandaag. hevige regen afgelopen week heeft het gebied een beetje gespleten maar ok. 7 busjes hier allemaal met veel ruimte. Zoet water op het strand, maar alleen via containers. geen vuilnisbakken eitber
een must om te bezoeken. gieren vliegen over het hoofd en uitzicht op de Atlantische Oceaan, de Med en Afrika
perfecte locatie voor Gibraltar. geen elektriciteit maar water en veilig. Mooi uitzicht op de jachthaven en de afgemeerde schepen in de baai. er zijn enkele vluchten vanaf het vliegveld maar niets ernstigs.
hield echt van deze laag terug wilde plek. Zeer mooi restaurant ook. Mooi en schoon met regelmatige politie-fly-byes. Park te dicht bij het restaurant of stoelen buiten je zal worden verplaatst. u kunt buiten op de picknicktafels rond de Aire zitten. houd het schoon en we kunnen blijven gebruiken. Diensten op 8 km afstand of ga voor een dag naar de nabijgelegen camping.
Ok site met goede voorzieningen. Bar / restaurant is een goede prijs. de camping heeft een sloppenwijk, met een aantal lange plaatsen tot aan de extremiteiten. Niet goedkoop voor € 22, maar korting voor ASCI, € 20 per dag voor 2 personen.
geweldige stop aan de rand van de woestijn. voelde me hier veilig. zonsondergang is uitstekend
geweldige plek, maar af en toe zul je bewogen worden zodra er veel MH arriveert
een prachtige plek in de heuvels. Een geweldig welkom van de Nederlandse eigenaren, ze maakten dat we ons zeer welkom voelden. slechts 4 plaatsen dus telefoon of e-mail vooraf. We zullen teruggaan
Echt een goede plek aan de waterkant. geen voorzieningen behalve veel vuilnisbakken. schone en nette plaats, laten we het zo houden. 's nachts rustig, vooral langs de weg, weg van de belangrijkste halte. We zullen teruggaan