@dumb
- 2020
wij waren met onze zoon en schoondochter van 17 tot 20 oktober op deze fijne verzorgde camperplaats . Het mocht gerust wat langer duren voor ons. Alles was er aanwezig : heel proper sanitair en een afwasplaats. Er stond zelfs afwasmiddel ter beschikking voor de gasten. Groot was mijn verbazing dan ook, dat mijn afdruup rekje verdwenen was... Ik wil via deze weg Lieve en Hans dan ook nog bedanken voor de feedback! Jullie krijgen een dikke ! F&V
we waren hier 4 dagen maar het mocht zeker wat langer zijn. We kregen dit adres van vrienden die hier reeds meerdere malen terug kwamen en we moeten beamen dat het plaatje hier wel klopt. De eigenaars zijn heel vriendelijke mensen. Het is zalig en stil vertoeven. Je kunt 180 graden rondkijken zonder iets anders dan de mooie natuur zien. Als de bakkerij van zoon Kristof open is, wordt het moeilijk om te kiezen tussen al het lekkers. DIKKE 5 *
wat een mooie camperplaats is dit! Je kan zelf kiezen waar je staat. De eerste dag werden we verwend met 2 verse eitjes, van de kippen die daar rondliepen. Een houten palet zorgde dat we gemakkelijk in en uit de camper konden. Op deze camperplaats, een zorgboerderij, worden de mensen die er tewerkgesteld zijn, door Bas vriendelijk begeleid. Het Rondmeer, vlakbij kan je een lekkere ijscoupe eten. Wij komen hier graag terug. Een aanrader !!!
in augustus, hadden we het geluk de laatste vrije camperplaats te boeken bij Mariska en Gerrit Op deze camperplaats beleefden we een heel fijne tijd. Het sanitair, de ligging, de omgeving, de mogelijkheid mooie fietstochten te maken, alles OK De warme bakker had veel lekkers aan te bieden. Het kunstgras zorgde ervoor dat er geen natte of vuile schoenen waren. Dagelijks kwam Mariska zien of alles OK was. Deze plaats is zeker een aanrader !!!
wij waren hier van 05/04/23 tot 10/04/23, de periode van Paris-Roubaix. Het weekend van de toer was het er gezellig druk, zonder overlast. Prima mooie plaatsen. Vriendelijke eigenaars. Mevrouw is meertalig en kan zo zeker alle camperaars te woord staan. Aan Jacques mochten we alles vragen. Dikke pluim voor deze man. De camperplaats verdient zeker 5 sterren en de prijsvraag is zeker terecht. We hopen hier nog terug te komen! Dumbo F&V
in Sept. 2022 waren we hier te gast. Zo een mooie cp, waar we ons direct goed voelden. Zalig rustige ligging, prima verzorgd mooi en modern sanitair, en zelfs mogelijkheid tot afwassen binnen. De wasmachine kon mits een kleine vergoeding gebruikt worden, en af en toe ook het droogrek... De mooie zithoekjes waren echt uitnodigend! Ik mocht met de eigenares op de foto (een mooie souvenier). Hopelijk kunnen we hier nog eens terugkomen! Dumbo : F&V
Wij zijn hier deze zomer geweest voor enkele dagen. Als we de mogelijkheid hadden zouden we 6 Sterren geven. We hebben lekker geslapen. Patrick kwam iedereen verwittigen als er een kalfje geboren werd, en konden we mee zien. Zo hadden we snel contact met onze Franse en Engelse buren. De verse melk en de broodjes waren ook een aangename verrassing. Nadine kwam elke avond vragen of alles OK was. Dikke pluim voor jullie 2!!! Dumbo: FN
heel leuke rustige camperplaats., met mooie plaatsen. Goed gelegen bij verschillende fiets knooppunten, naar de kust, het binnenland of Nederland. Voor ons een echte aanrader. Heel spontane eigenaars ! Dumbo 09/07/2022 tot 13/07/202/
Wij waren eind September op de camperplaats. Ongelooflijk hoe vriendelijk en gastvrij en behulpzaam deze mensen waren, ondanks de grote tegenslag en ellende die ze kort voor ons verblijf doorgemaakt hadden. Deze mensen verdienen voor ons dan ook een dikke 5. Bovendien hadden we de mogelijkheid elke dag van wat plaatselijke producten te genieten, daar er af en toe een marktwagen langs kwam. Wij hopen hier nog eens terug te komen. We duimen !
Sitecode: 81947
juist terug thuis van een prachtig verblijf in de camperplaats De Hoeve in Bredene. Was voor ons een heel fijne ervaring. Hebben twee dagen kunnen bij boeken zonder problemen. Heel vriendelijke uitbaters en een op en top verzorgde camperplaats, waar iedereen voldoende ruimte heeft. (misschien een kleine tip : in de douchecellen enkele kledinghangertjes bij plaatsen) Deze plaats verdient voor ons zeker 5 sterren. Proficiat
Bij onze aankomst werden we door Wouter, Ilse en de kinderen heel hartelijk ontvangen op deze prachtige locatie. De staanplaatsen zijn heel goed verzorgd en liggen midden in de mooie Polderstreek. Hoeveprodukten zijn ter plaatse verkrijgbaar en zeker de koeiemelk is een aanrader. Wouter en Ilse, dikke proficiat en hopelijk tot een volgende maal ! Freddy en Vera