@fam-Roos
- 2014
Wat een mooie en schone camping. We zijn hier voor de 3e keer, en komen zeker nog eens terug, top. Fam. Roos
Prachtige CP, mooie grote plekken, douche/ wc ,schoon en ruim, maar combinatie is niet altijd handig, maar ok. Jammer dat de maisvelden het uitzicht ontnemen. Eigenaar zorgt voor goed onderhouden CP, komen zeker nog eens terug. Fam. Roos
Op zich prima camping, maar de prijzen kloppen niet met wat er op de ACSI app vermeldt wordt. Wij betaalden €68,35 voor 3 nachten? Acsi app €14,80 p/n, 2pers × camper, maar je wordt gepakt op de electra, € 4,22 p/n!!!? wij betaalden dus bijna €23,00 p/n, let op! Fam Roos
Wat is dit toch een fijne CP, prima sanitair, schoon, en sympathieke beheerders. Prachtig mooi fietsen, vlak bij centrum Schijndel. -Gewoon top. Klaas Roos Marken
Wij komen daar aan prijs €22.80 volgens ACSI, ACSI card wordt geaccepteerd, maar prijs zonder ACSI €28,00, de prijs op app is de ACSI korting al vanaf??? Nog niet eerder gezien.
Naam Camping is niet Cervero del Maestre, maar Ciudad del ciclismo,(CDC),en niet via het dorp naar de camping maar doorrijden tot over de brug en meteen rechtsaf borden camping CDC volgen. Camping is nog in opbouw slechts 9 plaatsen stroom en water bij de camper. Alles is nieuw, prima, crossfiets parcours aan de camping.
Prima CP, spontane en behulpzame beheerder, volgens CC €13,44, maar wij betaalde met CC card, €20,22 p/n. waarvan €5 voor stroom p/n, dat is veel te duur.0,22 toeristenbelasting. fam Roos
Wat een geweldige camping, prima sanitair, geweldig vriendelijke eigenaars, mooie fietsroutes. Komen zeker hier terug, echt top, voorbeeld voor zoals het moet. Fam Roos Marken
Prachtige CP, maar biedt geen Wifi aan , als die erg matig is, als je het aanbied zorg dan ook dat het werkt,zo frustrerend..
Uitstekende camping, prima en schoon sanitair, mooie fietsroutes en wandelroutes. Minpunt geluid van de snelweg dag en nacht, hond van de naastgelegen manege blaft zeer regelmatig, en dan de WIFI zeer matig, jammer , zeg dan er is geen wifi, of zorg dat dit in orde is. Voor de rest prima.
Sitecode: 20296
Ik snap niet dat er mensen zijn die beweren dat het sanitair hier modern en schoon is! Het is jaren 80 of nog vroeger, zo jammer dit . De locatie is prima. Je kunt niet afwassen, aanrechtblad hing er naast. Absoluut geen €20 waard. Toiletdeur kan niet dicht ,te weinig beenruimte. Wij hebben er 1 dag gestaan, er was toen iemand de gehele dag aan het maaien met een motormaaier, we zijn met gierende banden vertrokken. Kroos
Afspraak gemaakt, prijs €18,70 p/n. Bij aankomst plots €21.70 p/n?? Mooie camping en zwembad. Actie periode net begonnen ,prijs verhoogd. Wel aan ACSI voorwaarde voldaan, maar niet heus dus.
Prima camping, mooi zwembad, sanitair mag gerenoveerd worden,maar is schoon en goed warm water Uitstekende service personeel. Prima WiFi, €5 voor 3 dagen. Prijs ook in orde €16 p/ n. Komen terug. Kroos
prima camperplaats,goed sanitair, alleen ontzettend veel lawaai van opgeschoten jeugd .Deze hangplek is net buiten het hek en gaat door tot na middernacht, politie doet niets, heel erg jammer dit.Ik weet ook niet waarom je toeristenbelasting moet betalen? Fam Roos Marken
Wat een geweldig leuke camperplaats, ontzettend leuke en vriendelijke mensen, erg leuk opgezet, prachtig ook voor kinderen,prima fiets routes, top. fam Roos Marken