@filip75
- 2021
Fijne camping, heel relaxed. Broodjesservice en gekoelde dranken. Onmiddellijk aan de Loire, 15 minuten stappen naar het dorp met mooie abdij, diverse restaurants, bakkers en klein buurtwinkeltje.
Alles is er perfect! Vriendelijke mensen, mooie plekken, een fantastisch uitzicht, rustig,… winkeltje ter plaatse met heerlijk hoeve ijs. Er is ook gelegenheid om iets te drinken en in het weekend is er vers brood. wandel en fietsmogelijkheden in overvloed. Dichtbij de Nederlandse grens. Onze favoriet voor een korte last minute vakantie!
mooi aangelegd terrein, mooie plaatsen. achtergrond geluid van de trein maar niet echt storend. parking aan zwembad wel druk maar na 22u rustig. geen elektriciteit wel lozen van grijs water en toiletcassette. deze zit ietwat verborgen achter de fietsenstalling. ook mogelijk om vers water te nemen.
fijne plek om te staan, zeer rustig. Gloednieuw en zeer netjes. Grijs water en toiletcassette gratis legen. Water tegen betaling. Geen electriciteit maar kabels liggen klaar dus misschien wel in de toekomst. Prachtig uitzicht over het dorp en de heuvels.