@greetje-en-henrie
heerlijk 3 overnachtingen. zeer net nieuw sanitair gebouw je afwasje doen is ook top! vriendelijk onthaal. we hadden plek nr 13 geweldig. wat een fijne fietsroute langs de Maas. aldi op zo 6km goed te doen met je fietske😊. wij betaalde 46,42 voor 3 nachten met stroom en 2 hondjes.
wat een heerlijke plek😊 niets op aan te merken, wij stonden op plekje 35 dicht bij het meer, wat een uitzicht. nette sanitair een dikke plus👌 gewoon een gemoedelijke camping. wij gaan verder...maar komen zeker eens terug. gr henrie en greetje on tour
wow!! een camperplaats met een hottub we hebben genoten😊 nette sanitair heerlijke douche geen muntjes. we hadden onze hondjes bij en het uitlaten langs de drukke weg vonden wij niet zo ideaal. helaas moesten wij eerder richting huis, invb ons hondje zich niet fit voelde. geweldig heerlijk weekend gehadt. dankjewel en tot de volgende keer🌻
nette cp lekker dichtbij hameln 9 euro is prima stroom is 2 euro voor 8 uur. 2 euro erin stroom weg ha ha super opgelost door een zeer vriendelijk man die kwam kijken invb stroomuitval. 4 euro terug gekregen en iedereen mocht gratis water tappen. dankjewel mooi hameln.😊
hier geweest van 5 tot 8 augustus vriendelijke ontvangst, sanitair netjes en schoon maar de vaste stacaravans maken er een smeerboel van misschien een trekker neerzetten. is wel zo fijn om niet in iemand anders sop te hoeven staan. zwembad met ligbedden maar geen schaduw, ook hier vaste stacaravans bewoners hebben het zwembad in bezit. ga niet op 123 staan want de buurtjes zijn nadrukkelijk aanwezig ze schreeuwen als ze aanwezig zijn.
gemaildt of er plek was voor 1 overnachting we kregen een snelle reactie top. uiteindelijk 2 nachten gebleven. super aardige dame een fijn en goed ontvangst. zwembad top, sanitair ook netjes. alles was er. inclusief heerlijk stromend water van de de tarn wat een verkoeling wij zijn op doorreis maar je kunt je hier goed vermaken. henrie en greetje on the road
dit was onze 2de keuze🫣 eerst na omaha beach camping 43 euro incl polsbandje voor de douche borg. en toen hier in 1 woord geweldig 🌻 wat heerlijk en dat voor 10 euro incl stroom en water, wel zonder polsbandje 😜 gaan nu lekker genieten van het avond zonnetje 😎
na een dagje langs indrukwekkende stranden zoals utah, pont lu duc en omaha beach, was ons oog gevallen op omaha beach camping, prijs 18 euro evt nu wat extra belastingen. ik wilde pinnen moest 43,00 betalen incl borg douch bandje voor 1 nacht ik verwijs de receptioniste op de site van campercontact en toen zei ze is niet onze pagina. uiteraard zijn wij omgedraaid
op zaterdag 18 mei Pinksterweekend o wat een geluk hadden wij, toch nog een plekje kunnen krijgen😊 fantastisch muziekbingo, asperges diner. alles netjes super wat een ontvangst dankjewel wij komen zekerrrr terug🤗🤗
wat een pracht plek alles is top chapeau, zelf gratis gebruik van wasmachine en droger en sven dankjewel voor de rondleiding wij komen zeker terug
prijs kwaliteit idd niet Ok!! wij moesten 40 euro betalen voor 2 nachten met 2 personen en 0,50 cent voor de douche. sanitair niet schoon wordt niets aangedaan. wel zo jammer het is een prachtplek en vriendelijke mensen.
Wij zijn er geweest 13 en 14 augustus. wat een pracht mensen harrie en sita zo gast vriendelijk. alles zo nestjes iets minder was voor ons wel de grind waar je op stond erg grof en zeker voor onze hondjes vonden het niet fijn om erover te lopen. ook kon je het toilet en douche gedeelte niet meer gebruiken na 22.00 uur deze werdt afgesloten. maar in de toekomst plannen ging dit anders worden, harrie is druk bezig dankjewel Harrie en sita
Wat een nette cp, douche toilet door een ringetje te halen fijne informatie map bij aankomst beter als alle losse informatie die je daarna toch weggegooid. nette plaatsen camper staat op grind en je hebt zelf nog plaats op het gras. 10amp stroom wat een luxe vriendelijk bedankt voor deze mooie dagen bij jullie. henrie en greetje
Hier gestaan van 7 tot 10-8 geweldige nette cp wc en douche top. plekken mooi en groot omgeving super mooie fietsroutes en veel om te bezichtigen henrie en greetje
Sitecode: 91994
Onze eerste camper uittocht....Alles netjes heerlijke douches.....mooie grasveldjes en voor de hondjes ook een uitlaat weide geen extra kosten voor de honden super wij komen zeker terug