@henk-kamp
top plek alles aanwezig erg rustig . Met een prima restaurant aan de overkant
prachtig wat een plekken . in Nederland komt het niet vaak voor. ook (heerlijk en eerlijk vlees .verkoopt ook lekkere streek biertjes Henk en Marian
geweldig snap niet dat het zo stil is. met een lekker restaurant en alles zo mooi henk kamp
prima camping schoon prima keuken . opmerking wifi is zeer slecht eigenlijk niks dus haal dat maar weg. ondergrond bij de camper aan het water erg ongelijk je breek je benen bijna ,zal wel komen door de drukte maar dat is niet goed
Mooie camperplaatsen. Erg vriendelijke eigenaren. Hele fijne locatie met mooie fietsmogelijkheden.
Prima plek beetje raar is verder niemand mssr de stroom doet het gewoon sanitair op slot wel losen en water nemen
De omschrijving is een beetje overtrokken je staat naast een garage met wat oude caravans en een paar hele jonge wijnstokken kost ook weinig toulet loze dat gast niet op zondag wel voor 8 euro pp lekker ontbeten
Prima plek alles is er en erg schoon het is alleen heel slecht weer maar dat is niet zo erg voor een Keer
Rare plek wel stroom maar de wijn ranken doet vermoeden romantische nou fat is het niet chemische toilet kon ik niet reinigen moet je eerst sleutel halen op zondag wel gesloten plus punten leuk dorpje voor 8 euro een super ontbijt
Prima camperplasts met stroom en toilet vlak bij het dorp mooi schoon
Prima oor eenovernachting wel duur maar erg schoon heerlijke douche en een heel schoon toilet
Prima plek en niet duur asci en vriendelijke mensen met de fiets overal geweest maar lopen is het een stevige stap maar te doen
Slechte camper plaats, vies en er staan er geen 240 maar zeker 300. ik sla hem voortaan over
Mooie camping als je met de camper komt kan je het beste gelijk op de camping rechts blijven die plekken zijn veel goedkoper en ook daar heb je alles.heerlijk gefietst en een prachtige omgeving .Super schoon en een heerlijk terras en erg aardig mensen.