@huizeruys
- 2016
Hartelijk ontvangst, lekkere degustatie, én idyllisch uitzicht, wat wil een mens nog meer in la douce France ! Hartelijk dank aan de eigenaars ! Fam. Ruys
Mooie camperplaats met stukje groen en super vriendelijk, alsook restaurant personeel ! Heel lekker gegeten.... Wij komen terug met kleinkinderen want ze kunnen hier lekker en veilig zwemmen en spelen.
Bij reservering best camperplaats vragen met grasstrook ! Wij stonden jammer genoeg tussen twee andere campers geplet....daarom een 5 ! Ieper is op wandelafstand en écht de moeite waard !
Prachtige plek om Praag te bezoeken, met fiets op pondje en direct in Praag ! Weliswaar waren er dieven op de camping en gingen er aan de haal met electrische kabels, dit kan natuurlijk overal gebeuren, toch jammer...
Wat een prachtig ontvangst ! Hier voel je je welkom !Super vriendelijke eigenaar. Alle info word met plezier gegeven. Een echt voorbeeld voor alle campings. Plekje kan je zelf kiezen...wat een rust !
Super vriendelijk ontvangst ! Zelf plaats kiezen met genoeg stroomvoorziening, 1 minpuntje 'lozen afvalwater 'is moeilijk ...
Je kan hier zelf je plekje uitzoeken en daarna inschrijven, wij stonden op de derde rij op een vrijdagmiddag,maar best te doen en hadden zelfs zicht op de Rijn !Prima locatie en 'smorgens verse broodjes. Langs het water gewandeld naar Sankt Goarshausen en gefietst naar Oberwesel voor wijnfeest !
Wij waren hier op 18 juli 2018 voor 1 nacht en betaalden 29 € incl.stroom. mooie plaatsen en direct aan openluchtzwembad, ook in prijs inbegrepen! gratis wassen, drogen en strijken, keuken ter beschikking enz...schitterende stopplaats voor wie kinderen bij heeft....een heerlijk zwembad en speeltuigen ! voor ons een dikke 8.
Mooie plaats en direct aan het mooie zwemmeer met strand,ook leuk om het meer rond te wandelen. Wij betaalden 18,50€ voor 1 nacht, dus meer dan werd aangegeven maar misschien was hierbij inkom voor strand erbij...voor ons onduidelijk, kregen gewoon een kasticket mee van betaling.... desondanks een prima camperplaats !
Goede camperplaats met alle voorzieningen, vriendelijke dame die ook champagne degustatie gaf, je mag per fles kopen (ongeveer 18 euro per fles) in de buurt niets te vinden van winkels, fietspaden zijn hier niet te vinden ! Prima voor 1 nacht.
Mooie rustige camperplaats en je kan hier inderdaad mooie fietstochten maken !
Wat een ontvangst! Je voelt je meteen thuis. Mooie plaatsen en alle voorzieningen. Info over fietstochten en/of restaurants in de buurt krijg je met alle plezier mee. Er is ook een Lidl en Aldi in het dorp, en er zijn mooie fietslussen. Wij komen hier zeker terug!