@jm46
- 2019
Vriendelijke ontvangst. Mooie camping direct aan meer. Goed restaurant met vriendelijke bediening en normale prijzen. Bezoek restaurant is aanrader. Vrij nieuw en schoon sanitair. Misschien niet de goedkoopste maar met uitstekende kwaliteit/prijs verhouding.
Uiterst vriendelijke ontvangst, schitterende camping in het groen met legio mogelijkheden want camping is nog volop in ontwikkeling. Heerlijke keuken, zeer aanbevelingswaardig met streekproducten en prijs/kwaliteit ruim voldoende. Sanitaire voorzieningen zijn schoon. Eigenaren leven in en met de natuur en dat vindt je in alles terug. Ideale plaats om tot rust te komen.
Vriendelijk eigenaren, net, proper en voldoende sanitair op een rustige camping met mooie plaatsen. Een goed restaurant met een heerlijke keuken in een prachtige omgeving om te voet of per fiets te verkennen.
Vriendelijke ontvangst, zeer net en schoon sanitair, veel afwasplekken en 6 kookplaten. Wasmachine en droger aanwezig. Plekken met uitzicht op meertje. Een aanrader voor doortocht of enkele nachten.
Super vriendelijke ontvangst. Kleine camping met alle voorzieningen. Wasmachine en droger aanwezig. Sanitair schoon. We hebben er drie nachten gestaan met mooie plaats aan riviertje. Betaalden 270 kronen voor camper met twee personen. Douche 10 kronen. Geen restaurant en campingwinkel op de camping. Enkel verkoop snacks, ijs en fris.
Hebben er 18 juni gestaan. Terrassencamping is mooi opgeknapt met geasfalteerde plaatsen voor campers. Vriendelijke eigenaren, schoon sanitair en een restaurant met een goede keuken voor een schappelijke prijs.
Stonden hier begin juni. Vriendelijke beheerders, mooi ruime plaatsen aan ern meer en schoon sanitair. Camping ligt vlak langs de snelweg maar weinig tot geen geluidshinder. Een aanrader voor één of meerdere overnachtingen.
Kan me volledig bij de vorige revieuws aansluiten. Een pareltje voor de laatste sprong naar de Noordkaap. Uistekend sanitair met zeer warme douche (geen munten) inpandige keuken met wasmachine en droger. Volledige serviceplek en een uiterst vriendelijke beheerder.
Hebben hier op 4 juni en 5 juni gestaan. Zeer vriendelijke eigenaren, ruime plaatsen en sanitair zoals je het graag hebt op een camping. Schitterende omgeving en een prettige locatie voor doorreis of meerdere dagen.
Vriendeijke ontangst. Mooie plaatsen, met en zonder stroom. Sanitair is klasse en schoon. Voorzieningen voor schoon- vuilwater en cassettetoilet aanwezig. Echt een aanrader voor een schappelijke prijs.
Prachtig gelegen direct langs snelweg met schoon sanitair, goede keuken en broodjes service met behulpzame en vriendelijke eigenaren. Echt een aanrader. wij stonden er 30 mei 2022 op doorreis naar Zweden.