@joga116
- Tischer 260SD Wohnkabine
- 2017
- Ander
- Alkoof
We vonden deze plek zeer comfortabel, aardige operators, kregen goed advies, graag weer PS De kraaien of geluiden van hen, dat is de natuur, als je dat niet kunt hebben, moet je in je 2-kamer hoogbouw appartement blijven.
Een heerlijke plek, erg lekkere visbroodjes die vers worden gemaakt Prachtig sanitair, gewoon voorbeeldig We komen graag terug
Schone toilettencontainer, in het midden van de stad, direct bij de jachthaven. Mooie parkeerplaats op doorreis door Denemarken. Voor de parkeerplaats is een slagboom, betaal vervolgens aan de machine.
Was op 27.5.2018 hier op deze plaats. Zelfs als de receptie gesloten is, zijn er geen problemen bij het inchecken. Mooie rustige plek. Kleine wandeling naar de stad. Sanitaire voorzieningen in schone staat. Het is een omweg waard.
Sitecode: 19203
24 mei 2018. Zeer mooie plek met uitzicht op het Vetter-meer. Zeer vriendelijk welkom, alles was geweldig schoon, goede vistips, kano kan worden gehuurd. Was niet de laatste keer hier.
De plaats ligt direct aan het Götakanaal, op 20 minuten lopen naar het stadscentrum, schoon sanitair, mooie keuken boven van het gebouw. Plaats is rustig maar in de buurt van de N22.
Is een zeer leuke plaats om te verblijven en door te gaan naar Zweden. Sanitaire voorzieningen in topconditie.
Zeer mooie plek, zeer rustig, vriendelijke receptie. De mooiste plek in Frankrijk.
Zeer mooie camperplaats, er zijn nu zelfs toiletten containers met douches beschikbaar.