@jontynan
- Chausson 640 Titanium Ultimate
- 2024
- Ford
We hebben hier een paar nachten verbracht en zouden zeker terugkomen - de prijs-kwaliteitverhouding is goed, maar houd er rekening mee dat er nog steeds veel bouwwerkzaamheden gaande zijn. Makkelijk te vinden en te boeken, en er zijn goede voorzieningen in de buurt.
De camperplaats ligt, zoals beschreven, naast het voetbalstadion. We kwamen rond 15.00 uur aan en de 36 belangrijkste plaatsen waren bezet. Een vergelijkbaar aantal campers stond op het overloopterrein. Er bleven er na ons nog meer aankomen en uiteindelijk stonden er minstens tien geparkeerd langs de weg bij de trainingsbaan. We waren erg tevreden met onze plek en zullen zeker terugkomen - goede afval- en watervoorziening - je kunt er makkelijk in- en uitrijden en er is ruimte voor twee voertuigen tegelijk. Kom op tijd!
Met dank aan de gemeente voor deze camperplaats vlak bij de A23. Zoals anderen al hebben aangegeven, is er geen voorziening voor grijs afval en geen mogelijkheid tot het inleveren van cartridges, maar de locatie - gratis en gratis elektriciteit (wanneer de straatverlichting brandt) - maakt dat ruimschoots goed. We overwegen zeker om op de terugweg te stoppen bij het café/restaurant in het dorp, dat 's ochtends open was toen we vertrokken.