@limateam
- 2015
perfecte plaats om de streek te verkennen met de fiets of al wandelend camperplaats is top mooie verzorgde plaatsen,ook een paar nachten de b&b gedaan mooi netjes en verzorgd en voorzien van alle faciliteiten, het ontbijt is meer dan genoeg kortom zowel camperplaats als b&b prijs/kwaliteit dik in orde sonia en flor doen dat uitstekend
meest onvriendelijke plaats van Engeland geen aanrader ,je krijgt zelfs geen goedemorgen en op alles krijg je alleen NO NO blijf hier weg
2 nachten hier gestaan zeer vriendelijke ontvangst door gastvrouw Lia er is geen sanitair maar dat hebben we zelf ,het is een ideale uitvalsbasis om bv den bosch te bezoeken en de eigenaren Lia en Fons zijn zeer behulpzaam en ze hebben heerlijke kippen en eenden eitjes die daar rondlopen
super leuke plaats wij stonden hier met Pasen zeer verzorgde plaatsen stroom aanwezig nette douches en toiletten zeer vriendelijk personeel heel lekker ijs zeker een aanrader voor mensen die willen fietsen genieten van de rust en graag heerlijk ijs en gebak hebben
1 nacht gestaan op deze camperplaats zeer vriendelijk onthaald door de gastvrouw leuke rondleiding gehad super verzorgde sanitair ruimte mooie uitvalbasis voor diverse fietsroutes zeker een aanrader
zeer goede uitvalbasis om te wandelen en te fietsen momenteel nog geen voorzieningen op de nieuw aangelegde camperplaats het stadje zelf is volop in opbouw na de zware overstromingen maar is zeker de moeite waard