@lo&loe
- 2020
mooie camping met leuke speeltuinen voor de kids. mooi strandje met opties voor huur van een waterfiets of boot. ook een honden strandje waar een douchekop hangt zodat je de hond en jezelf na het spelen kan af douchen. mooi sanitair en alles aanwezig.
super mooie plek. Wel 10 minuten over gravel maar is goed te rijden met een grote camper. Er is een droog toilet maar erg basic dus gelukkig hadden wij in de camper een eigen wc. schitterende plek aan het water waar je met 3 Campers kan staan. aan de andere kant kunnen er nog wel 5 staan. als het vol is wees niet bang er voor en er na zijn ook prima plekken maar wel met minder uitzicht. let op, vis licentie verplicht!
prima plek. optie voor 80 kr extra met stroom. wij stonden er met de camper voor 120 kr of 12 euro in een envelop. Er stonden 9 campers maar er is voldoende plek voor 15 stuks als iedereen netjes parkeert. dichtbij wandelroute start voor het natuur gebied
gratis schoon drinkwater aan de zeikant te pakken. toilet prima en schoon.
mooie camping. douches 10 kr voor 8 minuten. alles netjes en een goede harde straal. voorzienen algemeen allemaal erg netjes. Wel merk je dat ze van buitenaf ook de camping op komen waardoor de speeltuin erg druk was en onze dochter niet er tussen kwam. speeltuin wel echt heel leuk en er is een kids club. restaurant niet geweest maar er is een mooie midgetgolf. we betaalde 400 kr voor een camper plek voor 1 nacht met stroom
onwijs vriendelijk ontvangen, ivm kapotte camper waren wij gebracht met de sleepwagen. eigenaar hielp ons een goede plek te nemen zodat wij het weekend konden overbruggen met onze baby. uiteindelijk 5 nachten moeten blijven staan. maar erg behulpzaam en schoon. douche kost omgerekend 1,75 te betalen met je pinpas! wasmachine en droger 5,56 ps. leuke brug over het water en 5 minuten lopen naar de bakker en de mooie staafkerk!
Met onze grote camper was het even opletten met het oprijden omdat het een kort steil stukje is. Maar dit was geen probleem. Wasmachine, droger en douche munten kan je kopen bij receptie. We mochten zelf een plek uitzoeken met stroom. WiFi bereik was slecht. Sanitair wel schoon. Met hoge camper was het grijs water legen wel lastig half onder een boom.
wij stonden er juni 2023 samen met nog 4 campers. Een van de mooiere plekken en er is een leuke kleine wandeling te doen over een bakje naar je eigen eiland. overdag hoor je de weg wel, maar Savonds is er weinig verkeer waardoor je daar geen last van heb.
vriendelijke ontvangst. Wij kregen een plek in het gras wat wel erg schuin lag. Dit waren de niet stroom plekken. Nette sanitair en makkelijk lozen van grijs water en het chemisch toilet. kleine supermarkt bij de shop waar je de noodzakelijke artikelen en vers brood kan kopen. wandeling rond het meertje is erg leuk. €31,- voor 1 nacht zonder stroom met de camper. wel prijzig maar voor de doorreis erg makkelijk vanaf de snelweg te bereiken.
Vriendelijke ontvangst! Fijne vrij rechte plaatsen voor zowel campers als caravans. Savonds kan je eten bestellen bij het restaurant en meenemen naar de camper. veel fiets routes in de buurt. Wij waren 20 euro kwijt voor 1 nacht incl douches, water en legen toilet en grijs water. De ene douche was wel duidelijk beter dan de andere waar je zelf je douchekop moet vasthouden!
Prima plek voor een avond. Aan de haven. Bellen naar havenmeester die er boven woont. Daar heen gelopen om te betalen met pin. Goede WiFi ontvangst, douches en toiletten zijn iets verderop. Wel wat ouder maar gewoon schoon en bruikbaar. tussen 22 uur en 6 gaat de slagboom naar beneden.
let op, geen staplaats meer! Er liggen takken en stenen voor het plekje en de overbuurvrouw komt direct kijken of we er niet toch gingen staan. Het was een mooi plekje geweest maar helaas niet meer mogelijk door omwonenden.
locatie super vanaf de snelweg. Duidelijke check-in. 15 euro voor een plek zonder stroom per nacht. 3 douche en wc cabines die schoon en netjes waren. Vanaf de camping 2 minuten wandelen en je zit in een leuk bos. Echte aanrader! rond het meertje kan je ook lopen +/- 15 min.