@marion65
Het is dat je een ster moet geven. maar het liefste gaf ik niets. Vandaag had ik gereserveerd en ,zoals zij willen, van te voren betaald. Ik stond echter niet in hun systeem en er was dus geen plaats. ik kon hun mail en de betaling, via mijn telefoon overleggen. Hij had nog 1 plaatsje vrij. 2x3 m op grind met asfalt ernaast. Te weten dat wij met een middelgrote camper zijn. We konden de luifel nog niet eens uitdraaien. En dat voor 82 euro!
Jan en Heidi, gastvrije en super behulpzame gastheer en -vrouw. Een heerlijke plek bij de rivier. Je wordt hier gezien !
Super gastvrije ontvangst. Heel schoon en luxe sanitair. Het weer was niet fijn. Ruben en Sonja maakten dat meer dan goed!
Wij reden de camping op en hebben een rondje gereden. Daarna zijn we eigenlijk meteen vertrokken. Dat deze camping hier nog in staat is een schande! Wat een rommel en een smerige toestand. Haal hier weg! Dat is beter voor iedereen. Die ene ster staat er omdat er iets moest staan.
In de beschrijving staat 50+camping. In werkelijkheid is het een groot park gericht op gezinnen met jonge kinderen. Prima , maar zet dat er dan in. Bovendien waren wij, 2 personen met hond, 95 euro kwijt voor 2 nachten. Wij hebben nog nooit zo duur gecampeerd. Douchemunten kopen. Warm water munten kopen. Wifi voor 2 dagen 5 euro! Service was prima. Maar voor de rest? Geen aanrader helaas.
Sitecode: 20678
Hele hartelijke eigenaars. Fijn schoon sanitair. Super gestaan 2 nachten. We komen vast nog eens terug.