• Camperlocaties

2003
7m
Integraal

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

wat een geld betaald je nu om op grind te staan en dan ook nog in ronkende stinkende aggeraats van de beroepsvaart . ( en het sanitair vies en verouderd ) dan kun je beter naar een camping gaan . heb je meer waar voor je geld . jammer voor deze plek dat het niet meer fijn voelt om hier te komen . heel jammer Gorinchem daarom maar 1 ster .

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

rustige camperplaats dichtbij supermarkt en centrum. eerlijke stroom gaat lang mee. centrum in leuk met veel uitgaansgelegenheid

Sitecode: 19130

terassen plaats onderaan rustig. alles inclusief 28 euro per 24 uur. centrum steld niets voor. als men hier heen gaat moet je eerst inkopen doen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

kleine camperplaats met 12 plaatsen met stroom en 6 zonder. water en lozen aanwezig. dichtbij centrum dus snel vol. op de naast gelegen parkeerplaats overnachten gaat niet meer, heeft een hoogte beperking

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

heerlijke rustige camperplaats. met mooi park om de hond uit te laten. centrum ruim 1 km met verschillende restaurants. supermarkt binnen 1 km. eerlijke stroom, gaat lang mee. water innemen en lozen prima

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

mooie camperplaats inclusief stroom, douchen kun je in het zwembad voor €1,00 . bij de Griek kun je zeer lekker eten voor weinig. stad in mooi ongeveer 2kilometer lopen. supermarkt binnen 1 kilometer. vrijdag middag snel vol.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

wat een fijne camperplek en wat een vriendelijk ontvangst ! wij voelden ons meteen thuis hier . we waren op de terugreis maar de volgende keer komen we wat langer om ook de omgeving te verkennen ! Chapeau voor de aardige eigenaren en de prachtige onderhouden plekken en fijne sanitair ! in 1 woord TOP👍

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

rustige plaats om te slapen ondanks spoor ( trein) op loopafstand centrum . incl. stroom 6 ampere. Voor 7 euro prima te doen. geen mogelijkheid om water te pakken of te lozen ( ook chemisch toilet niet legen) . kan wel 1 km verderop wat netjes aangegeven staat . Leuk stadje maar snel uitgekeken.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

goede camperplaats om lubeck te bezoeken met alle voorzieningen. restaurant en camperplaats niet meer dan 3 sterren waard.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

mooie camperplaats dichtbij het strand, waar je voor moet betalen vanaf de maand mei tot september. stroom 5kw voor een euro. wij betaalde 8 euro per nacht. zeer stil snachts, mooie omgeving om te fietsen en te wandelen langs de kust. zeker een plek om naar terug te keren

Een locatie beoordeeld—ongeveer 3 jaar geleden

fijne camperplaats dichtbij het centrum ongeveer 500 meter. dichtbij supermarkten e.d. snachts lekker rustig. wij hebben hier een weekend gestaan zonder geluidsoverlast. we betaalde 13 euro.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

prima CP bij pension . voor 5 euro overnachten en voor 2 euro stroom erbij . heerlijk douchen. daarna heerlijk eten in het pension. op woensdag rustdag. heel lekker gegeten en voor een schappelijke prijs . je kan hier ook ontbijten als je je aanmeldt en op de CP staat . Vriendelijke bediening in restaurant . Aanrader . wij komen terug!

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

mooi plekje en dichtbij dorp . aardige eigenaren . haven kantoor ligt iets verderop . wij komen graag weer eens terug we hadden een geslaagd weekendje hier !

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

fijne en rustige camper Plaats en Hasselt en omgeving de moeite waard ...leuke eettentjes en leuke fietsroutes . douche en toilet prima voor heren en dames met code die op je inrijkaartje staat . wij komen zeker weten terug !

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

goed camperplaats met gratis stroom, kost nu 9,40. sanitair niet gebruikt. arras is een mooie plaats met veel terrasje en winkels

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

mooie camperplaats met mooi uitzicht als je aan de rand staat. wij hadden geluk met de plaats, bijna vol . wij hebben geen stroom nodig, maar het is bijna vechten om stroom. terwijl bijna elke camper zonnepanelen heeft. dieppe is een mooie plaats met veel terrassen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

prima plek om de gezellige stad Soest te bezoeken met gezellige eet tentjes en winkels . de douche is prima . 2 x 1 euro inwerpen voor 10 minuten . je kan ook een wasje draaien tegen vergoeding .

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

prima lokatie en gastvrije benadering . lekker gegeten in de bistro , daar ook stroom kunnen krijgen voor 3 euro per dag . wij stonden hier op een zondag en was het prima . weinig verder in de buurt maar wel natuur om een mooie bos wandeling te maken ! rustig geslapen . smorgens wat geluiden van de kinderopvang en ouders met auto's . maar prima plekje !

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

lekker rustige lokatie en goede ontzorging . zonder sanitair maar daar is de prijs naar ..plek aan water en op loop afstand van centrum . restaurantjes en wat winkeltjes .supermarkt op 100 meter met veel bio producten . niet de goedkoopste maar de Aldi ook dichtbij in centrum .

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

prima dichtbij centrum en voor 24 uur betaal je 5 euro en stroom nemen naar wens voor 50 cent per KW . geen douche of toilet maar die hebben we zelf. toilet legen kan hier gratis en water pakken kost 10 cent . wel veel vaste gasten die hier afspreken .

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

zeer onvriendelijke mensen die zeggen niet de eigenaar te zijn maar wel alle regels heel goed weten en veel commentaar kunnen leveren . het word wel een keertje tijd dat ze andere toezichters aanwijzen die wel met mensen om kunnen gaan en wat vriendelijker zijn .jammer ! .....laatste keer geweest hier

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

prima overnachtingen maar niet gratis. wij betaalde 13,50 per nacht met stroom. toilet bezoek alleen tijdens openingstijden restaurant. douche was gesloten.

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

Sitecode: 81944

we hebben het heerlijk gehad hier op deze kleinschalige camping. het contact is persoonlijk, de allervriendelijkst gastvrouw en eigenaresse die voor iedereen behulpzaam is en elke dag een vriendelijk woord . de gasten die hier zijn komen hier ieder jaar weer terug . verwacht geen extreme luxe maar het is schoon en netjes met alle voorzieningen . Heerlijk om hier met je kleine boot te komen . privé haven voor de deur . Wij komen zeker terug!!

Een locatie beoordeeld—ongeveer 5 jaar geleden

heerlijke plek hier en fijn ontvangst door Monique ...we hebben hier een ontspannen weekend gehad ! fijn fietsen om het water en wandelen met hond mag hier tot en met eind april . We komen zeker terug !

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

helaas was er geen plek meer maar het zag er wel mooi uit aan het water en natuur . komen nog weleens terug

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

leek een aardig plekje als je weinig wensen hebt . maar toch voelde het niet goed . We zijn door gereden ondanks de mooie omgeving daar . Veel hang jongeren die zich verzamelen met auto's komen crossen . zo geen zin in .

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

10 x niks . onveilige duistere plek met enorm veel hangjeugd met autootjes. we zijn weer gegaan .mag zich geen camperplek noemen vinden we .

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

mooie CP waar je niet kan reserveren en dat vinden wij alleen maar mooi ! dus op de bonnefooi en dan kom je op een plek waar het wel een vakantie oord lijkt . bij mooi weer is het heerlijk en prachtig . vriendelijke havenmeester en familie en heerlijke douches en goed restaurantje erbij . we konden alleen avonds niet meer buiten zitten door schepen met diesel ageraat . stonk vreselijk. verder top

Een locatie beoordeeld—bijna 6 jaar geleden

prima CP met openbaar toilet . 1prijs betalen van 12 euro met bankkaart en dan incl. stroom water onbeperkt en lozen onbeperkt . we stonden aan het grote grasveld . het was mooi weer dus genieten . de stad is ook de moeite waard . is ongeveer 1 km lopen of fietsen . prima te doen . grote stad met veel winkels en terrassen . de moeite waard . ook lekker met hond wandelen . de Griek was top vlakbij

Een locatie beoordeeld—bijna 6 jaar geleden

geweldige plaats met alle faciliteiten en ruime schone douches voor 1 euro douchen . verse broodjes worden bezorgd bij je camper . dag van te voren bestellen en betalen . eerst plekje uitzoeken en daarna aanmelden en betalen . helaas geen pin betaling mogelijk .zorg voor cash geld en munten voor de stroom .geen restaurant . stadje 3 km fietsen 10 procent omhoog ! terug is beter ...

Een locatie beoordeeld—bijna 6 jaar geleden

vriendelijk ontvangst en fijne rustige camping . sanitair prima ondanks dat deze wat verouderd is . We betaalden 22 euro met stroom met asci kaart . wel veel last van kleine mugjes omdat we aan het water stonden . We zijn lek gestoken maar dat mag de pret niet drukken .2 nachten gestaan . geen gebruik gemaakt van zwembad .

Een locatie beoordeeld—bijna 6 jaar geleden

nog steeds een mooie en fijne plek om te staan .nu 5 euro per nacht tot 11 uur smorgens geldig . ook mogelijk met pin te betalen . stroom 3 KW 1 euro. heel mooie parken om fijn te wandelen.

Een locatie beoordeeld—bijna 6 jaar geleden

Nog steeds een mooie camperplaats, dit jaar 10 euro vorig jaar was het nog gratis. er is wel een afval container aanwezig. verdere kosten zie foto

Een locatie beoordeeld—bijna 6 jaar geleden

mooie rustige CP met mooie natuur . heerlijk wandelen en genieten . snachts rustig . top plek!

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

zeer mooie camping echt 5 sterren camping. direct aan zee met zwembad restaurant en winkel. zeer mooi werk ik. grote plaatsen en in het na seizoen goed te betalen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Super aardige eigenaren die alles doen om het aangenaam te maken voor de gasten . Wel veel vaste gasten. ons kent ons .zomers op tijd reserveren! niet geschikt voor grote campers (tot 7 meter geschikt).sanitair eenvoudig maar schoon en altijd warme douches! heerlijk gegeten in Jazeera bij Kandella super prijs en kwaliteit! wel reserveren! Wij komen graag terug !!

Sitecode: 81937

wij hebben hier gestaan met veel wind. plek is echter aan op de parkeerplaats van de haven. verder geen voorzieningen.ook in het dorpje is niet veel te beleven. enkele restaurants en enkele winkels. wij zijn na 2 uur door gereden en moesten 30 kuna afrekenen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

netjes verzorgd maar aan de prijs. Wij betaalden 67 euro voor 2 nachten .incl. toeristen tax . Alles mag hier staan . van tent tot camper tot vouwwagen. restaurant niet duur maar niet geweldig. gewoon normaal . wel zeer vriendelijk personeel op camping en restaurant. met busje naar station waar je naar Zagreb kunt met trein . treinen rijden niet altijd volgens schema . Zagreb bezoeken top.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

van alle gemakken voorzien. Lekker zwemmen en sauna faciliteiten. goede douches. op c.p. eerst even aanmelden voordat je een plekje inneemt want sommige plekken zijn gereserveerd . Wij mochten namelijk ook verkassen terwijl we ook al geïnstalleerd waren! ga dus eerst naar de receptie. Wij betaalden 22 euro voor 1 nacht incl. alle faciliteiten die we konden gebruiken. zwembad open tot 20.00

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

goede camperplaats met stroom en water. grijs water kan men lozen. dorpje stelt niet veel voor maar he kunt er wel lekker eten voor weinig. heerlijk rustig geslapen. mooi uitzicht over het water naar de bergen met wijnstokken.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

mooie camperplaats zonder voorzieningen maar lekker dicht bij Wildlands en centrum. rustige omgeving, goed geslapen. Emmen is de moeite waard om eens te bezoeken en ook het oude dierenpark ( is nu wandelpark ) wij komen zeker terug.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

de camperplaats was erg vol toen wij vrijdag avond kwamen .Maar nog een plekje weten te bemachtigen .sommige mensen nemen grote plekken in beslag .niet gemarkeerd .verder genoten hier . mooi meertje .zwemmen en lopen rond meer 5 km.supermarkt 4 km verderop .zorg dat je boodschappen in huis hebt . stroom kost 1 euro voor 2 kw. we willen graag weer eens terug komen !

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

prima plek voor 1 nacht .Lekker eten in het hotel restaurant .prima prijs en prima kaart en bediening . we hadden weinig last van de autobahn . douchen was 50 cent voor 3 minuten (. helaas wel een koude douche gehad . ) verder alles prima in orde en netjes . aansluiten en daarna komt er iemand savonds 15.50 euro afrekenen voor 2 pers.

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

leuk plekje en snachts lekker rustig . vlakbij mooi dorp met div. winkels en restaurants .vlakbij 2 supermarkten . geen voorzieningen maar wij vinden dit echt camperen !

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

18 eurootjes betaalde wij met 2 pers en onze camper incl. stroom. we kregen een grote plaats achteraan . wij vinden dit een prima camping voor wat je krijgt echt goedkoop . plaats werd netjes aangewezen en hulp zelfs bij de stroom aankoppelen. sanitair is groot en heerlijke douches hier ..heerlijk gegeten bij het Grieks restaurant hier op de camping .wij vinden het prima hier en niet duur .

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

mooe en fijne camper plek .dichtbij allerlei faciliteiten. leuke food market in centrum waar je gezellig kan borrelen bij mooi weer en heerlijk kan eten van alles te krijgen . camper plek rustig snachts mooi park in te wandelen ...kortom wij stonden hier 2 nachten met plezier . prijs ook gunstig . ongeveer 5 euro per dag incl. stroom ...geweldig !

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

heerlijke camperplaats met stroom en water. dichtbij het centrum en bij de supermarkten. goch is een leuke plaats met leuke winkels. hond uitlaten kan er goed en wandelen en fuetsen ook

Een locatie beoordeeld—ongeveer 7 jaar geleden

Mooie plek ! maar veel geld om je toilet te legen (4 € per keer ) en om water te pakken weer 4 euro of je tank te legen . wij zouden liever wat betalen voor deze mooie plek voor het onderhoud en dat het toilet legen er dan gewoon bij in zit want dit is veel te gek !maar toch mooi gestaan aan het water 2 nachten .leuk om de hond uit te laten .heen.afval bakken daardoor veel zwerfvuil...jammer !!!

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

CP dichtbij centrum en voorzieningen prima .toilet en douche .douchen 2 euro voor 10 minuten . wasmachine aanwezig .top !! wij hebben hier 2 nachten gestaan . niet veel overlast gehad van de trein . lekker gegeten aan overkant Italiaan en Mongools restaurant . veel keuze in nabije omgeving .

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

fijne camping met prima voorzieningen! supermarkt zeer nabij .fijn zwembad .buitenbad .1 kaartje voor hele dag zwemmen 3.50 .dorpje oploopafsrsnd maar zeer weinig te beleven .dat was het enige minpunt . zeer vriendelijk ontvangst door eigenaren camping .prijs / kwaliteit top ! we zijn hier 5 nachten gebleven .

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

beneden staan is mooi maar boven nog mooier uitzicht ..mooie plek .lekker gegeten bij Saustal .wel opb tijd zijn .zit snel vol .klein minpuntje aan cp .je kan er savonds niets meer krijgen .dan is het terras al om 18.00 uur dicht. zeer beperkt in gerechten .alleen worst ijs en koffie .jammer .kaart mag wat uitgebreider. broodjes bezorgd aan camper is top ! sanitair prima !!

Sitecode: 19130

prachtige CP met mooi helder zwemmeer. ook toegankelijk voor de hond . 20 euro is de prijs zeker waard ! alles incl. stroom en douchen .toilet etc. meer een camping voor campers . klein minpuntje vinden wij de supermarkt ligt op ruim 4 km. broodjes besteld bij de plaats via telefoonnummer .bakker komt al tussen 8 en 9 uur smorgens . mooie toiletten en douches en schoon ! strand met steentjes .

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

rustige CP bij mooi zwembad voor 5 euro P.P nacht .zwemmen kost 5 euro per 2 uur of een dagkaart voor buiten zwembad 4.50 . centrum 1 km . mooi wandelen met hond . stroom snel op . 50 ct per KW maar klopt niks van .is snel weg .aan eigenaar gemeld .deze komt rond 18.00 uur geld ophalen daar de parkeer automaat al een half jaar stuk is.

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

goede CP met stroom en water. er staat ook een dixi die nettjes en schoon in. geen minder van de weg naarst de CP . winkel aan de overkant en een mooi park aan de overkant van de weg.

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

mooie CP dichtbij een leuk dorp en winkels. mooie fiets omgeving. heerlijk rustig geslapen.

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

We kwamen wat later aan op deze plaats en we werden hartelijk ontvangen door een aller aardigste mevrouw die af en toe de gasten ontvangt als de haven meester er even niet is . helaas was er geen plek meer op het camper veld maar we mochten een nachtje op de parkeer plaats ernaast staan .dat was ook geen.probleem .de volgende dag konden we al vroeg op het camper veld staan .top weekend gehad!

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

zeer goed CP met alle faseliteiten zwemwater en strand binnen 50 meter. bos om lekker te wandelen met de hond 50 meter. restaurant op de camping. in de omgeving heerlijk gefietst. in het dorpje kun je lekker eten en boodschappen halen. bij mooi weer of in vakanties reseveren aan te raden is snel vol. wij komen zeker terug.

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

Prima camperplaats, 100 meter vanaf het gezellige centrum met alle voorzieningen. je staat er gratis alleen voor de stroom of water moet je betalen. kortom een prima cp

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

prima camperplaats maar kost nu al 8 euro en 2 euro voor de stroom. sanitart goed maar duur 2 euro voor 5 minuten douchen. geen eten te verkrijgen bij het haven restaurant.

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

mooie rustige camperplaats met stroom. heerlijk rustig geslapen wij waren op doorreis

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Prima plekje .kleinschalige camping die genoeg heeft .restaurant ook goed gegeten ! van de geluiden van de trein nog geen last. eigenaar ook heel vriendelijk en behulpzaam. Hij spreekt zelfs NL !stadje nabij leuk om te kijken . camping wel vol nu maar alles goed verzorgd .

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Heerlijke plek aan een mooi park waar we lekker de hond kunnen uitlaten. Lopen naar het centrum via park ongeveer 1.5 km, supermarkt 300 meter weg oversteken; alleen stroom betalen. wel op tijd komen anders staat het vol.

Een locatie beoordeeld—bijna 11 jaar geleden

Zeer nette , kleinschalige camping. net Sanitair. Mooie omgeving, natuur, maar verder weinig te beleven. Echt voor rust zoekers. Zeer vriendelijke eigenaren met persoonlijke benadering. Fietspaden in de omgeving zijn slecht begaanbaar. Alleen geschikt voor mountainbike. Bakker en kleine supermarkt in de directe omgeving.

Een locatie beoordeeld—bijna 11 jaar geleden

Geweldige mooie , fijne camping met ned. eigenaren , zeer vriendelijk. Met ACSI kaart sta je hier maar voor 18 euro in het voorseizoen dan. Incl. stroom en douchen. Vlakbij leuk dorp, Diekirch, ook leuk om te fietsen wat verderop , 5 km. Ettelbruck. Deze camping is ook erg geschikt voor mensen met kleine kinderen, leuke speeltuin erbij.Aanrader deze camping!

Een locatie beoordeeld—bijna 11 jaar geleden

Zeer mooi terrein aan de rand van Palamos. Met goede voorzieningen, met zowel een wc en douche als schoon water vullen en vuilwater lozen. Op loopafstand van winkels en het strand. wij hebben hier 3 dagen gestaan in eind april 2015