@nicolansbergen
- 2020
Fantastische camping met goede voorzieningen en vriendelijk personeel. Uitstekende wifi en leuk om de watervallen te bezoeken/ te combineren met bezoek aan Guadelest
Een fijne plek om te verblijven. Grote plaatsen behulpzame beheerders. Je loopt vanaf de camping zo naar Playa monte
Een fijne plek om Valencia te bezoeken met de bus of fiets. De beheerders zijn enorm behulpzaam.
mooie locatie langs het water met een eigen privé strandje. Op loopafstand van het dorp. Verkeersoverlast viel ons mee. Eigen paal met diverse voorzieningen. Douches heerlijk maar nog improvisorisch.
Ontzettend gastvrij ontvangst met duidelijke uitleg. Informatiebord was handig. We mochten zelf een plekje uitzoeken. Sanitaire voorzieningen waren uitstekend en schoon.
Een prachtige camping met overal om je heen prachtige uitzichten op de bergen. prima voorzieningen top personeel. het nabijgelegen fietspad geeft je mogelijkheid om veel in de omgeving te bezoeken. Echt een aanrader
We vonden het een gemoedelijke camping. De beheerder bracht ons naar onze plek en regelde elektriciteit voor ons. Goede voorzieningen. Een rustige en fijne plek om te verblijven
grote plekken op een groot parkeerterrein als onderdeel van de haven. Vlak bij het centrum. Slechte voorzieningen. prijs kwaliteit verhouding is slecht
vlakbij de AP 7 een mooie camperplaats met stroom en een boerderij winkel bij een agrarisch museum. Top voor een tussenstop