• Camperlocaties

• tiktok

Partner van

@queencatifah

Een locatie beoordeeld—ongeveer 1 jaar geleden

Dit is een goede voorziening. Jammer dat het water niet werkte, dus we konden onze tank niet bijvullen. De elektriciteit was erg ingewikkeld om te gebruiken, maar een andere kampeerder kreeg ze aan de praat, dus konden we ook van stroom genieten. Het gebied is erg veilig en respectabel.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 1 jaar geleden

Uitstekende aire - het heeft alles wat je nodig hebt behalve elektriciteit. Het kleine oude stadje Saint Paul is erg mooi. We hebben gegeten bij restaurant L'Ambassade, dat uitstekend was - op slechts een paar minuten lopen van de aire. Allemaal een echte aanrader.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 1 jaar geleden

Fantastische aire. Alle faciliteiten zijn aanwezig, inclusief elektriciteit. Het is een prachtig klein dorpje in een prachtig natuurpark, maar het enige restaurant is elk jaar gesloten van eind december tot een datum in maart. Een echte aanrader.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 1 jaar geleden

De bedieningselementen voor toegang tot elektriciteit en water stopten kort na onze aankomst met werken. Dus we konden betalen en binnenkomen, maar we konden geen toegang krijgen tot water, wat de basisbehoeften van het leven zijn. Iedereen die de volgende ochtend vertrok, kon ook niet hun tanks bijvullen of hun toilet schoonmaken. Een complete verspilling van € 13,72. Wildkamperen was gratis beschikbaar op enkele meters afstand. Slechte technologie! Water zou gratis moeten zijn of in ieder geval overal beschikbaar als een mensenrecht.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 1 jaar geleden

Dit is een geweldige plek om de prachtige stad Ubeda te bezoeken. Het heeft alles behalve elektriciteit. En het is veilig, aangezien het aan het einde van Calle La Guardia Civil ligt! Ubeda is zeker een bezoek waard - het staat vol met prachtige gebouwen en heeft een fascinerende geschiedenis uit de tijd van de Reyes Catholicos en de Moren van Al-Andalus. Bedankt Ubeda voor het aanbieden van deze faciliteit.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 1 jaar geleden

We zijn hier al vaker geweest omdat we zo van de prachtige stad houden. Het is een perfecte locatie om te stoppen onderweg van noord naar zuid. Wees gewaarschuwd, het kan hier midden in de winter erg koud worden.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 1 jaar geleden

Dit is een uitstekende faciliteit - schoon, veilig, beveiligd en met alles wat je nodig hebt. Het is slechts 15 minuten lopen bergopwaarts naar het stadscentrum. Pamplona zelf is een kwaliteitsvolle en authentieke stad, en helemaal niet toeristisch. We hebben echt genoten van ons verblijf. Bedankt Pamplona.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Goed uitgerust maar klein aire in een lieflijk dorpje. Het ligt naast een park en een aangename wandeling naar een kleine Carrefour. Er stonden al vier busjes toen we aankwamen, maar we wisten ons in de hoek te wurmen. Alle anderen leken het ene elektriciteitspunt te delen, met behulp van een splitter. Het leek erop dat ze niet betaalden. Helaas stonden we te ver weg geparkeerd om er profijt van te hebben. Alle lof voor de gemeenschap van Jouy-le-Potiers voor het aanbieden van deze aire.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 8 jaar geleden

Drie mooie ruime, aantrekkelijke staanplaatsen, elk met een eigen picknicktafel. Elektriciteit was voor ons van onschatbare waarde omdat het -7 graden buiten was. Erg stil. Perfect - bijna! Ik geef alleen 10s aan sites met die extra 'je ne sais quoi'!

Een locatie beoordeeld—ongeveer 8 jaar geleden

Als u een concert in The Rockhal bijwoont, is dit de perfecte plek om te verblijven. De zeer vriendelijke en behulpzame vrouw bij de receptie boekte ons een flexibiliteit om ons op te halen buiten de site. uitstekende douche / wc-blokken, zelfs een bar op het terrein. gewoon teleurgesteld door het zeer grote aantal vieze seizoensplaatsen, die begin maart vooral niet in gebruik waren.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 8 jaar geleden

Ik denk dat de belangrijkste reden dat recensenten deze plek hoge cijfers hebben gegeven, is omdat het in een aantrekkelijke stad ligt. zo vaak zijn Aires / tussenstops op het platteland met niets te doen, behalve fietsen. Degenen die het een 10 hebben gegeven, waren de gelukkigen die genoten van de gratis elektriciteit. er zijn 4 elec-punten en 4 of 5 officiële pitches. Maar er is andere parkeergelegenheid in de buurt. Heerlijke stad.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 8 jaar geleden

Geweldige plek voor een tussenstop. Rustig en in een aantrekkelijk gehucht. Bakkerij heel dichtbij en een bistro. WC's zouden misschien beter onderhouden kunnen worden, hoewel het Franse toilet in orde was.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 8 jaar geleden

Ik weet dat iedereen fabelachtige dingen over deze plek heeft gezegd, maar voor ons was het de antithese van waar het bij camperen om draait. De plaatsen zijn veel te klein en omdat de site erg populair is, is deze absoluut vol, zoals een parkeerplaats. Absoluut geen privacy. Voor echte wilde kampeerders, ga hier niet heen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Heerlijke plek. Sterk aanbevolen. We verbleven er slechts 1 nacht op weg naar Calais, maar zullen zeker voor 2 of 3 nachten terugkeren. Mooie dorpjes om te verkennen. € 6 incl. elektriciteit. Water maar geen wc loospunt.

Sitecode: 19260

Eerst en vooral is Segovia zelf verbluffend. Het aquaduct is ongeëvenaard en de volkse stad charmant en vol met historische bezienswaardigheden en vele leuke bars en cafés. Het gebied voor campers is schoon, goed verlicht, ruim en aantrekkelijk. Ja, er waren een paar jonge mannen die een beetje racen in de avond, maar het deerde ons niet en het was stil voor middernacht. Sterk aanbevolen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Goed gepositioneerde locatie op slechts 1 km van de snelweg. Alle faciliteiten inclusief elektriciteitspunten voor 2 MHs - 1 € voor 90 minuten - we hebben het echter niet gebruikt. We kwamen net voor 20.00 uur aan en namen de laatste parkeerplaats. Slechts één camper kwam na ons aan en moest vertrekken, hoewel hij op de weg net buiten de Aire had kunnen parkeren. Prachtig uitzicht op windmolens en open landschap. Sterk aanbevolen!

Een locatie beoordeeld—ongeveer 10 jaar geleden

Grote Aire. Heel veilig. 20 minuten lopen naar het centrum van de verbluffend mooie Caceres. Sterk aanbevolen. Enige nadeel is dat het niet groot genoeg is. Alleen ruimte voor 12 auto's. Er is veel extra parkeergelegenheid in de buurt, maar de politie stuurde meerdere campers weg die in een gebied voor bussen stonden (om 21:30 uur) - wees gewaarschuwd! Die busjes geparkeerd aan de achterkant van het stadhuis werden niet verplaatst.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 10 jaar geleden

Geweldige locatie, aan de overkant van de rivier van het historische centrum, maar het is gewoon een parkeerplaats en het voelde niet als een zeer veilige plek om onze camper te verlaten.

Sitecode: 12047

De Aire doet veilig en privé aan in de universiteitswijk van de stad. Water & legen van chemisch toilet aanwezig. 15 minuten lopen naar een van de drie prachtige stranden van de stad en nog eens 20 minuten lopen naar het centrum van de stad. Een extra bonus was dat honden welkom waren op alle stranden.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 10 jaar geleden

Het stadje Nogent le Roi is mooi - de moeite waard voor een ​​tussenstop. Maar de Aire was teleurstellend omdat er geen water en geen stroom was. De kranen waren met opzet uitgeschakeld en de 4 elektriciteit punten werkten niet. Zonder water kon het toilet niet hygiënisch geleegd worden.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 11 jaar geleden

Opmerkelijke site! Alle faciliteiten die u zou willen. Prachtige locatie. Aan de rand van de historische stad van Caunes-Minervois en een uitstekende uitvalsbasis voor een dagje naar Carcassonne, slechts 25 kilometer afstand. Zeer vriendelijke management en het terrein goed onderhouden. Misschien wel de beste site waar we ooit hebben verbleven - en zeer goede prijs.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 11 jaar geleden

Mooie stad en goede locatie. Wij en 3 andere campers stonden alle geparkeerd op het platform - het was niet duidelijk dat we konden parkeren op het gras zoals op de foto's. Maar het was maart, dus nog steeds het einde van de winter, dus misschien was staan op de harde ondergrond beter, al was het niet zo mooi. Parkeren op het grasveld zou een betere kwaliteitservaring zijn geweest. Zal waarschijnlijk terugkeren, al was het maar om de prachtige stad te verkennen.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 11 jaar geleden

Uitstekende site. 20 minuten lopen naar het centrum. We verbleven maart - de prijs is 19 € per 24 uur in de winter en 25 € in de zomer (vanaf 1 april). Elektriciteit inbegrepen, maar moest een extra 50 cent betalen voor water en ook voor de zwarte afvalverwijdering. Zwarte afval faciliteit was een niet-operationeel tijdens ons verblijf. Enige nadeel was een veel verkeerslawaai in de ochtend. Park zo ver van de weg mogelijk!

Een locatie beoordeeld—ongeveer 11 jaar geleden

Vanaf de camping wandel je in ongeveer 30 minuten naar de prachtige badplaats Zarautz. We hadden gepland om San Sebastián te bezoeken. Dat hebben we niet gedaan omdat we deze plaats zo leuk vonden. Alles wat je kan verwachten is aanwezig. We verbleven er in december, dus het was erg rustig. We zullen zeker terugkomen.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 11 jaar geleden

Erg mooi stadje. Camperplaats perfect aan de rand van de stad. Faciliteiten aanwezig, alleen geen elektriciteit en wifi. In januari waren we er met 3 andere wagens. Stadje verlaten. in de zomer waarschijnlijk anders. Maar toch lieflijk.

Een locatie beoordeeld—meer dan 11 jaar geleden

Ik kan deze camperplaats niet hoger beoordelen. Een mooie, rustige locatie naast de wijngaarden van het chateau. Elektriciteit en water zijn gratis, alsook de plaats. Van februari tot oktober zijn er proeverijen, wat volgens ons de reden is dat we er gratis mogen staan. Hoewel we er vroeg in december stonden, toen het chateau gesloten was voor betalende klanten. We komen zeker terug om de wijn te proeven!

Een locatie beoordeeld—meer dan 11 jaar geleden

3 km lopen langs een pad naast de rivier naar Le Mont St Michel. Het is een fantastische plaats. Kosten € 12,50 per nacht inclusief 16A elektriciteit, water etc. Internet goed genoeg om tv te kijken! Zeer aanbevolen. Het is het hele jaar geopend. Er is een andere camping veel dichter bij de Mont, achter de supermarche maar die was gesloten eind november. Leek ook veel duurder dan de plaats in Beauvoir. U kunt ook 's nachts parkeren op de belangrijkste MSM parkeerplaats, maar zonder faciliteiten.

Een locatie beoordeeld—meer dan 11 jaar geleden

The camperplaats ligt perfect voor bezoek aan het centrum van de stad. 3 grote nadelen: water, elektriciteit en phishing. Men moet betalen voor water en elektriciteit. Tokens kunnen alleen gedurende de dag worden gekocht, dus als je laat aankomt heb je geen water. Ik kocht een token voor €4.50, elektriciteit was voor 45 minuten met slecht een laag vermogen. Een auto kwam naast de camper staan gedurende ongeveer een uur. We waren oplettend, maar we hadden nog voorzichtiger moeten zijn. Na die tijd zijn al onze email accounts onbruikbaar. We weten nu zeker dat hij het publieke wifi netwerk gehackt had. We hebben geen goede herinneringen aan Montville overgehouden.

Een locatie beoordeeld—meer dan 11 jaar geleden

Deze plaats vonden we erg leuk. Erg handig om het lieflijke centrum van Honfleur te bezoeken (ongeveer 15 minuten lopen). 10 minuten lopen naar de supermarkt. In november was er genoeg plaats en de elektriciteit werkte goed (5A) en er de watervoorziening werkte goed. Enige nadeel: geen wifi.

Een locatie beoordeeld—meer dan 11 jaar geleden

Fantastische camperplaats. Gelegen in het centrum van het lieflijke stadje ten noorden van Rouen. Gratis overnachten, maar elektriciteit kost 4.50€. kaart gekocht bij de bakker op 2 minuten lopen.