@robertville
prachtige camperplaats, ruime plaatsen, schaduw zeer belangrijk nu met de hitte dinsdag 17 juni alle voorzieningen douche, toilet, water en lozen. Ja zeer smalle toegangsweg langs te spoorlijn. Op de dag geen of toch zeer weinig treinen alleen ‘s morgens en avond wat en enkele goederentreinen ‘s avonds laatste 23 uur, aanrader!
inderdaad zoals vorige reviews zeer matige plek.Heel druk voor 1 nacht oké en voor bezoek aan kasteel dat wel maar er blijven zeker niet. Zijn geld niet waard. Geen bomen dus zoals deze hete dagen zondag 15 juni niet aan te raden
Heel mooie en rustige plaats, waren er vrijdag 13 juni jl er werd onweer voorspeld. Lokale politie kwam zelfs de kampeerders verwittigen,nooit zoiets meegemaakt zo vriendelijk , bravo voor de gemeente. mooi aangelegd park met voorzieningen. Naast de camperplaats zelfs een nieuwe automatisch toilet. Dorpje op 300 meter met winkeltjes en een paar restos aan de kerk alleen middag open. Aanrader
plaats zoals beschreven hiervoor echter voorzieningen water enzovoort waren afgesloten rumoer viel heel erg mee grote weg toch 100 meter ver, leuk stadje