@rplacanica
- 2010
- Hymer B-Klasse MC I 690
- 2020
- Integraal
geweldig voor een bezoek aan Cadiz. Bij grote voertuigen moet voorzichtig worden omgesprongen met de toegangsweg. : eerste gedeelte erg smal door niet altijd goed geparkeerde auto's. Onverharde parkeerplaats zonder voorzieningen. Prachtig uitzicht met zonsondergang over de oceaan.
Terug na een paar jaar en ik moet zeggen dat het alleen maar erger is geworden: elektriciteit kolommen niet werkt, geen drinkwater (defect) en open balken voor de toegang (dit kan iedereen toegang en neem je plek als je te verplaatsen om het te doen waterafvoer) Ik ging naar Turist Information om de problemen te melden en ze antwoordden voldoende dat het niet hun probleem is: informatie en ik ben geen klachtenbureau. Slecht.
Uitstekende parkeerplaats met elektriciteit en vuilwaterafvoer (allemaal voor € 15) betaling alleen met creditcard, ook contactloos, terwijl munten nodig zijn om drinkwater te laden. Geplaatst op zelfremmend. Het centrum van Ribeauvillé is zeer dichtbij en goed bereikbaar. Een van de beste gebieden in de omgeving
Prima camping en uitvalsbasis om de bestemmingen in de omgeving te bereiken.
Parkeerplaats met CS op een problematische onverharde weg in geval van regen. Opgelet dat veel gasten de positionering niet respecteren en daarom is de aangegeven capaciteit van 30 campers in periodes van hoge frequentie nauwelijks beschikbaar. Niet ver van het centrum. Een gemeentelijke medewerker komt langs om het parkeren te betalen.
Rustige omgeving handig voor een bezoek aan de stad. er is alles wat u nodig heeft voor een tussenstop van één nacht. makkelijke toegang.
Bij de ingang van het dorp is er ook een open plek op het gazon. Tijdens periodes van lage opkomst is parkeren en overnachting voor kampeerders toegestaan en getolereerd. Er zijn geen voorzieningen, maar de hoge bomen zorgen voor schaduw tijdens een middagstop. De rivier ligt op loopafstand en er zijn enkele picknicktafels. De avond is erg donker en je kunt genieten van het uitzicht van vele sterren;)
De zee is geen voorstander van kamperen, maar het is de attractie waarvoor men komt. Misschien is het in het laagseizoen voldoende, maar in augustus is het slecht. Afhankelijk van de gesprekspartner is het water drinkbaar / niet-drinkbaar. Het "restaurant" is een slechte zelfbediening die de slechtste kantines niet waardig is. Schaduwrijke appelvelden met handdoeken, slechter dan bewaren. Ze bestaan dankzij het monopolie
Een nomadenkamp. voor mij zouden deze situaties van illegaal kamperen hen niet tolereren. aanwezigheid van caravan tenten en campers met open veranda, tafels en stoelen. Mensen die op het strand douchen met bubbelbad en dan naar de schildpadden gaan kijken ... totale hypocrisie. Goed, er is de aanwezigheid van restaurants (de dichtstbijzijnde accepteert geen honden). Zee verre van onvergetelijk.
typisch Griekse camping, eenvoudig maar met een vriendelijke en hartelijke manager. Uitstekende uitvalsbasis voor een bezoek aan Olympia (ik stel voor om de site te openen wanneer deze wordt geopend, dan komen de hordes cruisetoeristen aan) Honden toegestaan op de camping, maar NIET op de archeologische site, vol met zwerfdieren.
Slecht punt in het hoogseizoen. vuil en vol afval. Niet aanbevolen We gingen verder.
Sitecode: 19932
Ik moet Troxo citeren. Basis camperstop. Ok voor jou eerste / laatste dag in Griekenland die aankomt uit of naar Patras gaat. De nabijgelegen taverne biedt de typische Griekse gerechten en gastvrijheid. aanbevolen
kamperen bij de zee. geweldige avond uit na een dag op Voidokilia Beach. markt en restaurant zijn ok maar prijzen iets hoger dan het gemiddelde. plaatsen dicht bij elkaar op het officiële kampeerterrein Huisdieren zijn welkom
Parkeren op grind. Quiet is geschikt voor overnachting. Er is veel beter langs de Moezel. Pregio: gratis Defect: niet geschikt voor campers ouder dan 6m
Niet te verwarren met de camping (aan de linkerkant) Gemakkelijk bereikbaar. Zeer grote ruimtes om zelfs de helft van 12m te parkeren. zowel op grind als op gras. Weinig gearceerd. Betaling van parkeren aan een vertegenwoordiger die 's ochtends en' s avonds passeert, laat de bon achter bij de volgende controle. H2O en 220 worden in munten aan de kolommen betaald. Sommige kraampjes langs de Moezel zijn erg mooi. Afwezigheid van zaken in het gebied
niet gemakkelijk te vinden. indien reeds een aantal kraampjes in dienst van de manoeuvre is niet eenvoudig. De vierde plaats is volledig hellende en onbruikbaar. we ervoor gekozen om de nacht door te brengen in de voorkant van piazzalino sportico faciliteit.
op korte loopafstand van het centrum. ongeveer 6 km van het klooster van Bom Jesus. goedkope prijs en zeer vriendelijk. Toegang tot het naastgelegen gemeentelijk zwembad is inbegrepen in de kosten van het overnachten. uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
Faciliteiten buiten werking. Plaats in de buurt van de politie kazerne (carabinieri). Op een steenworp van de markt.
Goede gelegen voor een wandeling naar het centrum en de haven van Dinan. Moeilijk bereikbaar door smalle wegen en wegen waar je niet in mag met de camper. Betaalzuil heeft geen duidelijke instructies in het Italiaans. Voor een korte stop geen probleem.
Zonnig. Op asfalt. Handige camperservice. Niet ver van de abdij.
goede plaats om terug te slapen. zeer dicht bij het centrum. telefoon van de gemeente als u vindt de faciliteiten gesloten of buiten de orde.
Wij waren hier 30-12-2014 en wij waren de enige gasten. Maar alles was schoon en werkte. WiFi aanwezig. Zeer aanbevolen.
Om deze plek te bereiken moet eerst van de snelweg af en er dan weer op... niet echt makkelijk. Dit is de reden voor 1 punt. Verder ligt de plek tussen een snelweg en een hoofdweg en is niet echt rustig en je staat tussen vrachtauto's en vrachtautochauffeurs. Niettemin is het goed voor een bezoek aan wijnheuvels van Olterpo pavese. Ik beveel picchi vini aan.
Opmerkelijk. eigenaar zeer vriendelijk en behulpzaam. 10 minuten afstand van de halte van de vaporetto naar Venetië. Ruime en schone toiletten. Voor mij is dit wat een camping moet zijn: eenvoudig en schoon.
Warme douche niet inbegrepen. in de buurt van het strand.