@sbvoost
- 2022
wij hebben meegedaan aan een wijnproeverij, dit is natuurlijk niet gratis maar heel goed en uitgebreid met heerlijke kaas en worst en andere lekkernijen. De camperplaats was gratis. Je had er een toilet, douche, warm water voor de afwas en een ruime plek met een geweldig uitzicht. De wijnen zijn heerlijk en hebben heel schappelijke prijzen. Kortom een aanrader!
Wat een heerlijke CP! We zouden een nacht blijven, maar het werden er vier! Zo behoort een boeren CP te zijn. Als je ook ziet hoe hier met veel liefde met de dieren wordt omgegaan en met varkens worden gefokt, dan denk je zo behoort het overal te gebeuren! De camperplaats zelf is vlak, de plaatsen zijn groot met een mooie grasmat. Op de CP is een winkel waar ze streekproducten verkopen.De CP is direct gelegen aan het bos, vlakbij kasteel Heeswijk
Slecht onderhouden camping. Overal losse rommel. Ook bij de receptie was het een puinbak. De prijs in deze app klopt niet! is geen €17,50 maar €27,=/nacht. Bij aankomst gevraagd wat me drie nachten ging kosten en dat was volgens de beheerder €73,80. Toen ik na drie nachten ging betalen kreeg ik een rekening van €81,= wat ik natuurlijk niet accepteerde! Positief ben ik wel over het sanitair het is netjes en schoon. Ook wel belangrijk natuurlijk!