@sterre106
2 keer geslapen met onze 4 jonge kinderen. heel mooi en groot speelplein voorraan. ook de rivier om dammen te bouwen vonden onze kindjes heel leuk. je kan ook op 750m al de watervallen zien maar nog mooier is de kalksteen bron. echt een aanrader!
heel gezellige camping een aanrader. wij kwamen met 4 jonge kinderen. Je zit op de route van de wandelingen en hebt een heel mooi groot speelplein. er is ook een restaurant, klein winkeltje en mogelijkheid om brood te bestellen. we ontdekten ook dat de bussen gratis zijn in Luxembourg dus deden zo verschillende uitstappen zonder onze camper te moeten verplaatsen. heel fijne vakantie gehad!
heel fijn dat deze plaats aangeboden wordt door playmobile park. gratis dus je kan niet veel verwachten. maar er is plaats genoeg om je camper te parkeren en te overnachten. zorg wel dat je goed voorzien bent want er is geen water of stroom. ook geen sanitair. ideaal te combineren voor een uitstapje aan het park.
Mooie ruime gratis plek bij een meer en speeltuinen. veel sportmogelijkheden en ook een buiten zwembad. leuke bistro om iets te eten. wc's ook bij de sportaccommodatie. te voet goed te doen tot het centrum. wij deden ook het wetenschapsmuseum met de kinderen omdat het de hele dag regende. heel erg naar onze zin gehad hier.
top vakantie gehad. netjes en goed sanitair. leuke faciliteiten voor de kinderen. ze hadden de tijd van hun leven. heel vriendelijke uitbaters en leuke sfeer op van camping. wij komen zeker terug!