@surfi
- 2012
- Carthago Liner-for-two I 53 Fiat
- 2019
- Integraal
Geweldige plek met veel wandel-/fietsmogelijkheden. Gemakkelijk in- en uitchecken. Moderne elektriciteitskolommen. Het enige nadeel: water is met € 2/100l absoluut te duur en toiletcassettes kunnen alleen via een machine worden gereinigd (€ 2). Dit betekent dat het legen van de fecaliëntank niet mogelijk is.
De parkeerplaats bevindt zich buiten B-V bij een kinderspeelplaats. Dus als u overdag rust zoekt, moet u een andere plek kiezen. 's Avonds komen onze buitenlandse burgers graag bij ons langs voor luide gesprekken en drankjes. Winkels op loopafstand en het kleine kuurpark met een extra groot boswandelgebied op 1,3 km afstand. De sitemanager is erg aardig en verschijnt elke dag tussen 18.00 en 20.00 uur.
Zeer mooie "parkeerplaats" voor een overnachting of om Hitzacker te bezoeken. Helaas is er geen vers water en soms geen elektriciteit. De hele machine is defect. Busparkeerplaats, onder de bomen, is uitgebreid. Ook kun je daar beter niet blijven staan, want de buschauffeurs kunnen snel in de problemen komen.
Niet aanbevolen voor een rustige nacht! Autobahn en de honden van de buren zijn niet te horen.
Zeer mooi gelegen parkeerplaats. Helaas verwordt de straat op de SP steeds meer tot een poserscene. Brutale auto's rijden luid langs de stacaravans de nacht in. Geen politie te zien. Er kunnen hier elke dag 20 auto's worden stilgelegd. Voor € 12,50 hoef je dat jezelf niet aan te doen.
Sitecode: 11975
Geweldige plek en erg rustig.