@theoenester
- 1985
- Eura mobile
weekend gestaan geweldige stek . vriendelijk en behulpzame dame.ruime camperplaats. mooie fietstochten gemaakt groetjes theoenester. mooie uitvalsbasis voor fietstochtjes.groetjes theoenester.
een overnachting gedaan, geweldig plek Wij komen zeker nog een keertje. àlles top lekker gegeten brood besteld de moeite waard theoenester!
dit is echt een hele mooie stek hier drie nachten gestaan. dichtbij het prachtige stadje Veere en alles is zeer goed verzorgd. ook met kinderen en kleinkinderen wij komen zeker terug ,theoenester 😎
top plek kom zeker nog eens terug en mooie omgeving
weekendje hier gestaan fijne camping en ruime camper plaatsen en vriendelijke dame douche en wc’s schoon en dichtbij het gezellige centrum van Zierikzee mooi stadje ‘theoenester,,,
Top locatie
Zeer mooie mini camping vriendelijke beheerder mooie plaatsen twee nachten gestaan schoon sanitair komen zeker terug Domburg op fiets afstand
Schandalig duur 50€ per nacht zonder faciliteiten we zijn snel doorgereden dat ze dat durfde te vragen.
We hebben hier twee dagen gestaan op doorreis, is er goed en alles netjes. Mooie plaatsen en zeker stadsbezoek waard.
Weekend 15 tot 17 april gestaan eigenaar zeer vriendelijk leuke plek nieuw sanitair en stroom mooi plaatsje durbuy ligging van de camperplaats is top aan de ourte Gr Theo ester Thijs en Mary uit Oss