@timoma
Een geweldige plek om te parkeren. Toiletten en een binnenruimte/kubus voor koffiesnacks, gratis WiFi enz. Direct aan fietspaden en bos. Niet veel lawaai. Gemakkelijk te lopen of te rijden naar de stad. Slechts € 5 voor 24 uur met de parkstar-app.
Een beetje zoals een time-warp. Gedateerde faciliteiten, maar over het algemeen schoon. Vreemd parkeersysteem, maar werkt duidelijk voor hen. U kunt brood bestellen voor de ochtend. Er is veel drank en wat eten te koop. Gebruik van wasmachine/wasfaciliteiten. Lokale bus elke 30 minuten, 10 minuten lopen vanaf de camping. Oké als je niet in de stad wilt parkeren. € 26 voor één nacht twee personen busje en elektrisch
Geweldige plek om te verblijven om de prachtige stad Roffenburg te zien. Gemakkelijk parkeren, korte wandeling naar de stad. Geen diensten maar geweldig voor een onafhankelijke tussenstop. Zou het zeker weer gebruiken
Uitstekende site. Slechts E12 per nacht. Prachtige plek aan het meer. Kilometerslange fietspaden rond het meer en naar nabijgelegen steden. Bar/eten/kajaks/paddleboards/veilig zwemmen/diensten allemaal beschikbaar. Ik verbleef drie nachten. Vrijdag en zaterdag erg druk, maar zondag veel minder druk. Veel Duitsers gaan er naartoe voor een heerlijk weekendje weg. Probeer het eens. Geweldig restaurant bij de plaatselijke voetbalclub - 5 minuten fietsen.