@tiwoli
Een camping precies zoals je hem wilt hebben. Een geweldig systeem met een oplaadbare kaart. Je betaalt alleen voor wat je gebruikt. Uitstekende en schone sanitaire voorzieningen. Het kan niet beter. Complimenten aan de gemeentelijke nutsbedrijven van Celle.
Sitecode: 19493
De mooiste, schoonste, meest betaalbare en goed onderhouden plek die we in Albanië zijn tegengekomen. Een echte aanrader, ook voor een langer verblijf.
De plaats is luidruchtig, duur, vies en absoluut niet aan te raden. Wij waren er van 6 tot 7 oktober. De dagprijs is 27,00 euro en de volgende dag vanaf 7.00 uur moet je voor elk begonnen uur bijbetalen.
van 21.-23.10. daar. Schone, goed onderhouden plek. Helaas zijn honden niet toegestaan. Moest buiten het plein op een parkeerstrook staan.
4 dagen hier. Kleine maar leuke plek dicht bij het strand. Zeer mooie operator. Honden het hele jaar door toegestaan op het veld en op het strand. Kom nog eens.
Wij verbleven hier van 28.bis 29.10.2017. Alles was zoals hierboven beschreven. We betaalden 10 euro per nacht, alles inclusief. Het strand van 500 meter is echt geweldig. Ik nodig hoge keer een afbeelding om deze.