@user110208892
- Hymer B600 Whiteline
- 2024
- Mercedes
- Integraal
Keurige nette, goedkope plaats. Helemaal ommuurd met een poort afgesloten. De bomen zorgen voor veel schaduw maar hinderen ook de tv. Je moet hier niet komen voor je rust. Tot laat in de avond is er druk verkeer en herrie. Als je slaapt komen ze om 3.30 uur de containers legen. dat duurt zo lang dat iedereen klaarwakker is. sanitair is simpel maar netjes. stroom en douche betaal je apart. plek en water samen €8,50
Keurige camping direct aan een meer. Uiterst vriendelijk ontvangen door de eigenaar. Uitleg waar alles is. Ik mocht zelf kiezen waar ik wilde staan. 350 kronen maar dan heb je wel stroom en douche inbegrepen. Jammer dat je overal op kiezel staat.
mooie plaats maar overnachten niet toegestaan.
Prima camperplaats met ruime plekken. op de fiets ben je binnen 7 minuten in de stad. jammer dat er geen toilet is want dan had deze camperplaats 5 sterren gekregen.
Erg mooie splinter nieuwe parkeerplaats met keurige toiletten en de mogelijkheden je afvalwater te lozen. Er zijn geen werkzaamheden meer. Er staan behoorlijk wat kleine afvalbakken maar eer grotere zou prettig zijn want dan hoef jij je zakje er niet in te proppen.
Mooie camping direct aan het water. wel €36 inclusief stroom. Waarom moet je in hemelsnaam voor het douchen betalen? De ontvangst was uiterst vriendelijk. Snel geholpen en goede uitleg. Enigste minpuntje is het sanitair gebouw. Oud, versleten en klein. dit is dringend aan vervanging toe.
geen voorzieningen maar je staat hier prachtig. ik kan me niet voorstellen dat dit een Camperplaats is.
Prima plek voor een overnachting. Andere plek een stukje verder is niet meer beschikbaar.
Hier mag je niet meer overnachten.
Prachtige plek voor een overnachting richting de Noordkaap. Stukje van de route af maar dat is het waard. 👍
niet meer beschikbaar. verboden voor campers.