@user192842175
mooie veilige plaats om Madrid te bezoeken. prima om op de fiets te gaan! 35 minuten fietsen. Jonathan is een erg aardige en zeer behulpzame beheerder. Joris
wat een pareltje, midden in de natuur van het Groningse landschap. prachtig uitzicht en van alle gemakken voorzien. mooi verzorgde camperplaatsen en nieuw sanitair heel ruime douche en toilet en een ruime afwasplaats binnen . Mooie fietstochten naar Zoutkamp en het Lauwersmeer . Vriendelijke eigenaren die er alles aan doen om je een prettig verblijf te geven. groet Joris
niet verder vertellen, maar wat een top camperplaats. alle comfort, weids uitzicht , schoon sanitair ,prachtig fietsen en wandelen en niet vergeten hele lieve betrokken camperplaatseigenaren. een plek om terug te komen groet Joris
wat een fantastische plek tussen de olijfbomen. alle faciliteiten aanwezig. keurig sanitair. aardige en betrokken eigenaar. hij liet ons zijn paarden zien en het 2 dagen oude veulentje. En er was nog een paard zwanger. omdat er een groot voetbaltoernooi in Sevilla was , waren er veel supporters op de camperplaats. we kregen zelfs een rustiger plaats voor de camper om s, nachts rustig te kunnen slapen. Echt een aanrader we verbleven er 5 en 6 apr
wat een prachtige camperplaats! prima sanitair en heerlijk verwarmd! mooie wandelingen gemaakt. heel betrokken en vriendelijke eigenaar Joris
prachtige camperplaats en heerlijke wijnen geproefd. een heel betrokken beheerder! prachtig fietsen en wandelen langs de wijngaarden. we hebben genoten Joris
prachtige camperplaats voorzien van alle gemakken. heerlijk rustig. prima fietsmogelijkheden en zelfs veel goede fietspaden. we zijn naar Torreviejo gefietst met een gezellige boulevard. vlakbij de camperplaats, supermarkten en restaurants. wij vinden het een aanrader! Joris
bijzondere camperplaats aan de rand van de wijngaard bij dorp. op vrijdag pizza afhalen op dorpsplein, 3 minuten lopen. mooie rustige plek. dank voor deze mooie plek! Joris