@user237930880
3 nachten hier gestaan, alles wat al genoemd is klopt, dus kortom een Top Locatie
wij kwamen van de boot en de goede revieuws hadden ons hierheen gelokt. Het is allemaal waar een leuke plek. nou nog stroom en een klein beetje verlichting op de parking... maar gezien de leeftijd van eigenaresse zal ze daar niet meer aan beginnen.. Maar als tussenstop goed te doen.
leuke camping goede faciliteiten. Het wifi netwerk kan beter het is net genoeg voor mail en internet maar niet om on line tv te kijken. wij stonden aan het water met zicht op het meer maar met links en rechtsvoor een boom die staat in de baan vd astra sat. Dit is recht op het meer. Dus ook geen sat tv. Er stoppen verschillende bussen voor de ingang. Rond het meer is nog wel te fietsen voor andere richtingen gaat het behoorlijk bergop.
wij hebben hier 1 nacht gestaan op terugreis ri nl . Heerlijk rustig stroom en water beschikbaar . Douches en wasgelegeheid is misschien wat voor de toekomst. Want als Susie zo blijft koken wordt het vast steeds drukker. De Rehgulash met Nuddeln en de cordon bleu waren mega lekker. Einfach Klasse 👍
leuke plek aan het uitgeester meer, bootje mee en je kan alle kanten op. Op de camping veel vaste gasten met ruimte voor 6 campers. Op het veld voor de slagboom kunnen er zeker nog 12 staan. Leuk restaurant, vriendelijke havenmeesters. Soms 2 aanvliegroutes boven je hoofd, ligt aan de wind, dat hoor je wel maar dat went ook wij komen zeker nog eens terug.
mooie rustige camping, geen broodjesservice, schoon sanitair. wij betaalden voor 2 nachten ca 33,00 vd plek, 2x 24 euro voor 2 volwassenen, en 6 euro voor de stroom, 89,00 euro. Beter duur als niet de koop zal maar zeggen. oh ja de treinverbinding ligt er voorlopig uit er rijden vervangende bussen,
keurig schoon park, met kleine camping gedeelte, en jachthaven, sanitair is prima, mooie plekken, water soms wat ver van de plek, Door het hoogwater van de week ervoor waren er wat noodzakelijke werkzaamheden . De vuilwaterput zat daardoor waarschijnlijk ook verstopt bij vertrek, maar dat kan gebeuren. Heerlijk gegeten in het gezellige restaurant. Er was geen zeep in de toiletten van de camping , op zich vreemd want er was een corona protocol .
Wij stonden op de kleine camperplaats aan de haven, er staan geen nummers. Iedereen gokt een beetje waar de plek is. Dit geeft onze duitse buren de kans om hun grondgebied weer wat uit te breiden. Er is 1 waterpunt die dan ook maar gelijk door een Oosterbuur is geclaimd. Het veld is redelijk onverzorgd, je staat tussen de paardenbloemen en onkruid.Er loopt een druk fietspad over de dijk tussen camperplek/haven en het bungalow park.