@user313325688
- 2020
Op deze locatie drie nachten gestaan in de eerste helft van september 2025. Vriendelijke eigenaren. mooie verharde camperplaats. Gemoedelijke sfeer. In het café kun je voortreffelijk eten. Fruit-en notenbomen, kippen en bijenkasten en overheerlijke honing. Medemblik is 10 minuten fietsen. Wij hebben de Bakkerijmuseum en het Oorlogsmuseum bezocht. Zeker nog verbeterpunten aan de verzorgingsplaats voor campers! Wij komen nog weleens terug.
met de camper op 3 september 2025 bezocht. Wat een uitstekende camperplaats. Complimenten!
met de camper bezocht eerste week juli 2024. Inderdaad veel vaste plaatsen en ook wij hadden een plaats tussen twee stacaravans maar er zijn ook andere plekken. Wij vonden het een prima plek, erg ruim en een leuk contact met de Franse overbuurman. Ligt aan een mooi recreatie gebied. Sanitair is schoon en prima douches. Pont l'Eveque is met de fiets, middels een fiets/wandelroute, goed bereikbaar. Afvalcontainers staan inderdaad buiten het terrein
camperplaats bezocht begin juni 2023. er staan 3 campers per plateau. wij vonden de afstand, indien je de middelste camperplaats hebt, tussen de twee buitenste campers, wel smal. Op de camping zelf zijn ruime verharde plaatsen. voor € 4,- meer per overnachting, koop je heel wat ruimte meer. Het is maar wat je wilt. sanitair is schoon. De stad Ieper laat je haar verleden beleven. Wij komen zeker nog eens terug.