• Camperlocaties

• pinterest
  • tiktok

@user512817461

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Wat een prachtige plek. We hebben hier twee nachten zonder andere gasten doorgebracht. Overdag kwamen er enkele auto’s om te parkeren. De omgeving leent zich voor fietsen en wandelen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Prima plek aan de rand van het stadje op een openbare parkeerplaats voor hele grote campers misschien net te krap. Wij hadden prachtig uitzicht op het water. Er is elektriciteit hebben we niet uitgeprobeerd. Zit rechts achterin achter de haag.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

We hebben hier een nacht gestaan en herkennen de negatieve reviews niet. We arriveerden rond 18 uur en het stond al bijna vol. Gelukkig konden we er nog bij. Het haventje is klein met diverse zitjes. We hadden een avondzonnetje. Het toiletgebouw, waar je met een code in kan, was keurig schoon. Heerlijke douche. voor 160 Dkr een prima plek.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Prima plek met vooral met mensen die met de kano aankomen. Toilet was schoon. Elektrisch aansluiten is mogelijk, dan sta je wel dichter bij het restaurant. Douche is in het restaurant, hebben we geen gebruik van gemaakt. Vriendelijk beheer

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Mooie plek achter de wijnwinkel. We hadden het geluk dat we op een plek konden staan met vrij uitzicht. Vanuit deze camperplek fiets je eenvoudig naar de beide kastelen. Sanitair privé en schoon.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Fijne plek , schoon sanitair en fijn zwemmeer. Mooi ruime mogelijkheden om je camper te plaatsen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Fijne plek met stroom en mogelijkheid tot douche, Op fietsafstand van het centrum. Het centrum is prachtig.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Eenvoudige camping, met schoon sanitair. We hebben een fietstocht gemaakt en Domažlice bezocht.

Sitecode: 22087

Camping Paradijs doet zijn naam eer aan. De Camping heeft een idyllische sfeer, overal bloeiende bloemen. We worden allervriendelijkst geholpen en voelen ons direct thuis. Er zijn meerdere ruime plekken aan de rivier de Vladva, waar kano’s langskomen. Er is ook een veldje waar meerdere campers staan. Wij stonden aan de rivier. De toiletten en douches zijn keurig schoon.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Gratis camperplek op fietsafstand van de binnenstad. We hebben hier prima gestaan.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Wat een fijne plek in het groen. Je bent zo in de stad. Toilet is gratis en keurig schoon. Het parkeerticket heb je nodig om de sanitaire ruimten (en dus ook het toilet) te betreden. Op de dag van vertrek kan je tot 14 uur blijven. Prijs kwaliteit staan in verhouding, lekker dichtbij de stad in het groen.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Fijne ontvangst prachtige plek met uitzicht op de landerijen. Mooi schoon toiletgebouw. Prijs-kwaliteitverhouding ok. Je kan prachtig fietsen in de omgeving.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Fantastische plek, geen voorzieningen. Wel een mooi bos en een grasveld waar je aan de bosrand kan staan. Wij waren blij verrast. Het voetbalveld naast het terrein zorgde niet voor overlast.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Superplek, vlakbij het centrum en de Moezel. Je bent zo in de stad en waant je in Rome. Keurig toiletgebruik en vriendelijke beheerders. Kosten en kwaliteit zijn in balans.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Prima plek., wij waren hier buiten het seizoen en het was rustig. Neem contant geld mee, de automaat herkende onze betaalkaarten niet.