@user681148596
- Pössl Roadcruiser mit Längsbetten
- Buscamper
Bedankt Vitor & Ronald voor de fijne tijd bij jullie! Alles top! Heel fijne gastheren, beter kunnen wij het als kampeerders niet wensen! Prachtige omgeving om te fietsen en te wandelen! Dikke knuffel van Wilma&Han
Een heel rustige camping, midden in de natuur. Jonge eigenaren die mooie bungalows hebben, maar zich ook willen gaan richten op de kampeerders. De sanitaire voorzieningen zijn prima! Een plek met potentie ! H&W
Een prima camping met vriendelijke eigenaren en goede voorzieningen! Er is restaurant en ook een gezellige bar! Maar wat ook een absolute aanrader is, een klein stukje verder een Fish Restaurant gerunt door een superaardige familie! Bestel gewoon Fish from the Lake , en het komt goed! H&W
Het was moeilijk om in contact te komen met deze camping, omdat het telefoonnummer niet goed is ! Dit moet 0040 740 981 499 zijn! Uiteindelijk waren we de enige gasten, de voorzieningen zijn goed en er is een zwembad. De eigenaren zijn erg aardig, en zijn van goede wil om de camping op een hoger niveau te brengen! H&W
Wat een warme en vriendelijke ontvangst! Alles perfect voor elkaar, aandacht voor de gasten en alle voorzieningen aanwezig! Tips over de omgeving en de voortzetting van de reis! Wij zeggen top ! H&W
Wat een fijne camping! Gastvrije ontvangst ! Schone warme douche, evenals de toiletten. Volop informatie over de omgeving door Zaid. Heerlijk gegeten in het restaurant en ook nog een keer in de camper laten bezorgen. Kortom, alles is mogelijk. Echt een aanrader!
Leuk aan een meertje. Ruime plekken. Er wordt wel veel heen en weer gereden door auto’s en campers wat het erg onrustig maakt. Als je wat verder naar achteren staat,zal dat ongetwijfeld beter zijn. Het sanitair is ronduit top. Menig hotel zou er jaloers op zijn. Er ligt een supermarkt voor de deur. Het centrum van Pirna is 2.5 km fietsen.
Heel vriendelijke mensen, met serieuze aandacht voor de kampeerders. Gemoedelijke sfeer, veel tentjes met wandelaars en fietsers die over de Elberadweg komen. Het sanitair is prima en wordt goed schoon gemaakt. De plekken zijn klein maar de plaatsen aan de Elbe zijn iets ruimer. Al met al helemaal niet slecht!
Vriendelijke ontvangst, mooi gelegen in een bos. Een klein grasveldje aan de Rheinsberger See. Er is niets te koop. Ook geen broodjes service. Het sanitair is zeer matig. Stamt nog uit de DDR tijd.
Vriendelijk ogende camping met een mooi zwembad. Ideaal om Toledo te bezoeken. Je plaats wordt toegewezen, maar als je iets beters ziet, is hetgeen enkel probleem om daar te gaan staan. Het restaurant is uitstekend, in het weekend wel reserveren. Sanitair is goed, een beetje gedateerd !
Sitecode: 20334
Prima camping met nieuw en schoon sanitair. De ontvangst was bijzonder vriendelijk en goede hulp bij de incheck automaat. 10 minuten fietsen centrum Brugge. Winkels dichtbij. Plaatsen zijn redelijk ruim en begroeid met gras. Kortom heel goed voor een bezoek aan Brugge.
Goed georganiseerde camping. Bijzonder vriendelijke ontvangst met prima informatie in het Engels. Als de camping vol staat is het sanitair wel aan de magere kant.