@user730110239
fantastische CP maar bij volle bezetting is de netspanning zo laag dat de koelkast een storing aangeeft en voortdurend blijft piepen dan moet er noodgedwongen op gas overgeschakeld worden
Sitecode: 20566
Bij aankomst op 12 juli 2024 hadden wij een niet prettig contact met een dominante baliemedewerkster die uitsluitend ratelde wat wel en niet mogelijk was en totaal niet geïnteresseerd was in onze wensen en vragen . Deze mevrouw heeft waarschijnlijk een training gehad en week daarom niet van de regels af . Een ZEER klantonvriendelijke benadering. Om deze reden zijn we slechts 1 nacht gebleven op een come and go CPwaar je heel dicht op elkaar staat
Hier was ons stroom verbruik hoger dan wij ooit per dag ( max 4 kw) per dag hebben gebruikt Op mijn geijkte meter kwam ik op 3,80 kw per dag , maar moesten toch 1 kw per dag bijbetalen dus 2 x 0,75 per kw Inzicht in de begin&eindstand wordt niet verstrekt Overigens wel een leuke SVR camping P&R
Voor de derde keer op deze camping. Mooie grote plaats boven. Blijft heerlijk om hier een paar dagen te relaxen. We waren hier zowel op onze heen- als terugreis van Portugal. Restaurantje erg leuk, helemaal niks mis met het sanitair. Leuk zwembadje met zelfs een warme douche!
Erg leuke camping met grote plaatsen, wel wat scheef, maar de eigenaresse was reuze behulpzaam en bezorgde ons een solide opstap. Leuk restaurantje, lekker gegeten. De hond heeft heerlijk gezwommen in de Vienne. Daarvoor moesten we wel even het weggetje oversteken. Na een korte wandeling over de brug kwamen we in het dorpje, zeer authentiek, met een heerlijke bakker, klein supermarktje, erg leuk!
Ruime plaatsen, tussen sinaasappelbomen. Aardige Franse beheerders. Erg nette douches en toiletten. Dorpje Moncarpacho op fietsafstand. Olhao ook vlakbij. Zeer de moeite waard👌.