@user811279991
AANRADER!!!!! Wat is het een mooie. camper-camping plek.pareltje in de de achterhoek. mooi schoon modern sanitair. meer dan een bezoekje waard. don,ellis en medewerkers fantastisch,bedankt voor jullie gast vrijheid. restaurant heerlijk gegeten , prijs kwaliteit verhouding dik in orde. gr rob en marianne.
wat een gast vrijheid. alles aanwezig en goed voor elkaar ,voor een relaxte tijd. mooi verzorgede nieuwe camperplaats waar je, je gelijk thuis voelt. ook kun je er prachtig wandelen met de hond. wij hebben genoten en komen zeker terug. rob , marianne en hondje billy.
heerlijke ruime plek.. lieve eigenaren.zeer hartelijk welkom. absolute aanrader lekker dicht bij restaurantjes in grolloo rob en marianne welkom zeer
Camping de Zwiese te Loozen,pracht locatie tegen een natuurgebied aan waar je tussen de koeien loopt/fietst met een pondje de vecht oversteekt en dan bv door het mooie dorpje Gramsbergen komt.Bij de camping is Burgers and Ribs restaurant Jannemans zei runnen ook de camping deze heeft hele grote plekken ,water bij elke plek. En de voorzieningen zijn prima .
heerlijk gestaan. mooie camperplaats verhard. vriendelijke ontvangst. komen zeker keertje terug. rob en marianne.
Sitecode: 92024
zeer gemoedelijk gast vrije ontvangst dankje wel erik en rob. en niet te vergeten de kok heerlijk eten op de caming. div menu,s geen patatje met ,maar restaurant waardige betaalbaar eten. jullie zijn goed bezig knap werk om in zo,n korte tijd een camping zo positief te veranderen. natuurlijk er wordt gewerkt en geeft dit wat geluid. plekken mooi .fantastisch uitzicht op de lek. net sanitair,met lekker warme douche. wij komen teug rob en marianne