@user963643161
Eigenlijk zou ik geen review moeten schrijven ...... Wat een mooie camperplaats: van alle gemakken voorzien. Superschoon. Erg vriendelijke ontvangst door één van de beide zussen die de camperplaats beheren . Supermarkten op loopafstand, strand op 2 km of bij Guardamar (5 km op de fiets). Wel wat geluid van langs rijdend verkeer, maar dat went al gauw. Als we weer eens in de buurt zijn komen we zeker weer langs. Meint en Inge
Mooie camping aan het prachtige Lago di Bolsena. Vriendelijke ontvangst. Prima restaurant. Bolsena op loop- en fietsafstand. Bolsena heeft een prachtig oud gedeelte. Wij betaalden met de acsi-kaart 21 euro. Een aanrader!
Een heel mooie camperplek met ruime plaatsen. Prima voorzieningen. Erg aardige eigenaren. Mooie omgeving om te fietsen of te wandelen. Een aanrader!
Mooie kleine camping met ruime plaatsen en vrij uitzicht op de landerijen. Super net en schoon sanitair. Vriendelijke eigenaar die nog vertrouwen heeft in de mens! ( betaling achteraf thuis). Mooie omgeving om fietstochten te maken en te wandelen in het nabijgelegen bos. Meint en Inge Bouma