@vecamper1959
- 2024
veilige en ruime camperplaats met beheer door eigenaar, allemaal vriendelijk, geweldige ontvangst, kaart van de stad en vele goede tips, aanrader was een tappas bar, heel veel gehad maar dit is een topper. Bij ontvangst een sherry! daar niet druk en groot terrein mochten wij alles uitstallen daar extra plaats, ook anderen, voorziening ongekend douchen top, winkels om de hoek, op de fiets naar centrum een rechte weg, al met al een aanrader.
goede camping, vriendelijke ontvangst in de bar van de camping, alle plaatsen liggen in een mooi bos, grote plaatsen, met elektra, wifi perfect, lekker rustige camping als uitvalsbasis voor de stad. prachtige omgeving. Vonden het geweldig om in een bos te kamperen.
perfecte camping met enorme mooie en schone douche en wc gebouw. ontvangst bij receptie was geweldig, dames spreken goed Engels en zeer behulpzaam met tips, safari tocht vanuit de camping zeer aan te bevelen, ruime staanplaatsen en er waren voldoende met schaduw. Rustige camping met een goed restaurant en mooi groot zwembad.
perfecte locatie, jammer te weinig stroom aansluitingen