@vo22y
Alles wat je nodig hebt is aanwezig. De infrastructuur oogt vrij nieuw. Eersteklas sanitaire voorzieningen, handig en schoon water en afvalverwerking. Camping Löwenhof en restaurant liggen ook in de directe omgeving, evenals het fietspad naar Brixen en supermarkten op loopafstand. De prijs is hoog en naar mijn mening te duur, zeker gezien de kleine staanplaatsen.
Geweldige plek, eenvoudig en functioneel. Biedt alles wat je nodig hebt. Geweldige gastheer en coole hond Lilo 👍😃
Mijn boeking was betaald en bevestigd. Op het opgegeven adres trof ik echter alleen een gesloten restaurant aan en niets dat op een camping leek. Pogingen om contact met hen op te nemen via de chat in de Campspace-app en ook via WhatsApp waren tevergeefs. Ik heb geen reactie ontvangen.
Geweldige plek. Het moet ooit een camping zijn geweest. Het is er erg rustig, heeft een prachtig uitzicht, en er is elektriciteit en schaduwrijke bomen. Als de Mistral waait, moet je met je gezicht naar de lijwind gaan staan. Anders sta je volledig bloot aan de wind.
Geweldige plek, heel rustig en toch centraal gelegen. Helaas leek het erop dat de geldautomaat geen creditcards of bankbiljetten accepteerde. Betalen met muntgeld was dus de enige optie. Overige faciliteiten zoals toilet, douche, elektriciteit, toevoer en afvoer zijn tegen betaling (contant!).