@yourney
alles behalve rustig. vliegtuigen en helikopters vliegen regelmatig over en nog de trein en kerkklokken. deze plaats staat onder campers maar noemen zich camping. plaatsen zijn best klein en als het regent kom je niet weg als je op het gras staat. best prijzig 98 euro 2 pers. 2 nachten. douches goed. personeel heel vriendelijk
fijne camping. douchen zijn netjes en je kunt uitgebreid douchen. vriendelijk personeel. een aanrader. als uitvalsweg garda meer ideaal
netto voorzieningen uitgebreid douchen. vrij rustige plaats. prijs was pittig. restaurant heeft een uitgebreide kaart. top personeel receptie en restaurant.
Sitecode: 20654
wij zijn hartelijk ontvangen. 2 nachten. een plaats bij het sanitair 4 gebouw deze was nog redelijk nieuw en netjes. alles goed verzorgt. komen zeker terug voor langere tijd. top.
vriendelijk ontvangen sanitair netjes. dat is het ook. niks te doen geen restaurant geen kleine biergarten er was geen alternatief. broodjes alleen in het weekend. wij waren er op dinsdag. zijn 1 dag gebleven. hadden een Duits programma gezien over de camping die was toen vol leven. niet voor herhaling.
Echt een camperplaats. alle voorzieningen. Pinksterweekend was wel druk maar goed geslapen.