Rufforth Playing Fields Caravan and Camping

• Stroom

• Douche

john_paola

aug 2025

Wij stonden er met de daktent voor 11 pond per nacht. Douches en toilet. Oud maar netjes. Alle ruimte op t veld. Echt genieten . En passant nog eventjes cricket gekeken 😁

mirjam62

aug 2024

Prima, rustige en goedkope mogelijkheid (11£) om hier te overnachten als je York wilt bezoeken. We hebben geen gebruik van de faciliteiten gebruik gemaakt. Wij waren hier in het weekend en de beheerder die het geld kwam ophalen vertelde dat de bus alleen door de week rijdt. We zijn daarom met de camper naar de park&ride Askham Bar gereden ( gratis parkeren) en toen met de bus, 5.50£ voor 2 personen, naar het mooie centrum van York gegaan.

Robert1965

jul 2024

parkeerplaats bij sportaccommodatie. verouderd maar schoon. 5 electra aansluitingen. gebruik toilet en douches sportclub. mannen en vrouwen gescheiden maar geen privé douche. toegang met code.

Wetherby Road / B1224

YO23 3QA, Rufforth, Verenigd Koninkrijk

53° 57' 18" N 1° 11' 7" W

53.9551241 -1.18529953

Kleine locatie bij sportvelden - gebruik van faciliteiten van de sportvereniging - je kunt de beheerder bellen om te reserveren - centrum 1km.

£ 11,00