Kendal Caravan Club Site

• Stroom

camping van de caravan en Motorhome club, bij lidmaatschap betaal je minder. alle kampeerplaatsen liggen in het bos, weinig zon als je pech hebt. We hebben zelf onze plaats mogen kiezen, er zijn grotere (witte paaltjes) en kleinere plaatsen (blauwe paaltjes) Sanitair is oké ! een bezoek aan Sizergh is de moeite waard maar het Lakeland motormuseum is echt geweldig leuk en zeker een aanrader!

Asfaltgeus

mei 2025

voor 55 euro mag je hier een hele nacht staan.... sanitair is oke niet super en zeker niet super schoon. vuilwater lozen met emmers.. Google zet je aan de andere kant van de rivier met enkel een smalle loopbrug en kent de weg van de camping niet. dat weten ze op de receptie waar ik 1 1/2 uur later kwam. maar om dan borden neer te zetten dat was wat veel gevraagd.

Camperkiekn

mei 2025

We hebben hier in april gestaan. Mooie camping, niet goedkoop en als je lid bent van hun club betaal je minder. Ruime plaatsen, heerlijk rustig. Je kan in de rivier (vlieg)vissen en mooie wandelmogelijkheden.

LA8 8AD, Sedgwick, Verenigd Koninkrijk

54° 16' 52" N 2° 45' 23" W

54.28116 -2.75629

camping - gebruik GPS-coordinaten - Kendal 5km - centrum 2km

16 mrt t/m 5 nov

€ 50,00 - € 70,00

(£ 55,00)

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!