Parking St. Mary's Land Area 2

• Honden toegestaan

3.7

Adriaan851

sep 2022

Voordat je er op wil moet je eerst een telefoontje plegen om de hoogte balk open te maken anders kun je er niet op In de avonduren veel bedrijvigheid i.v.m sporters maar ook oudere hangjeugd met harde muziek en crossende trike's en motoren. Dit zorgde voor een onrustige avond .BIJKOMEND PROBLEEM IS DAT JE HET TERREIN NA 22.00 UUR NIET KUNT VERLATEN OMDAT DE HOOGTE BALK GESLOTEN IS EN DE BEHEERDERS ALLEEN BEREIKBAAR ZIJN TUSSEN 6.00 EN 22.00 UUR

edr11

sep 2022

Blijkbaar nieuwe prijzen. Vijf pond voor 24 uur voor een camper. Tot ongeveer 22.00 uur was er veel bedrijvigheid van sporters en een rijschool. De nacht was erg rustig met een goed gevoel van veiligheid. De stad is gemakkelijk te voet bereikbaar. We hadden ook geen verwachtingen van deze stad, maar het was mooier dan verwacht. Ongeveer 15 minuten lopen naar het kasteel. Kasteel zeer de moeite waard?

Whereswally

apr 2021

fantastische locatie direct aan renbaan met erg vriendelijk en behulpzaam personeel dat de poort opent. Ze zijn 7 dagen per week beschikbaar van 6.00 tot 21.00 uur voor aankomst en vertrek. £ 1 kosten en er is geen max. Verblijf. Het was 's nachts stil, maar we werden midden in een mobiel testcentrum wakker omdat ze ons niet wakker wilden maken om ons te vragen te verhuizen! Voor alle duidelijkheid: dit is de parkeerplaats van Hampton Road en overnachten is niet toegestaan in de andere parkeergarages

Bread and Meat Close 9

CV34 6HF, Warwick, Verenigd Koninkrijk

52° 16' 33" N 1° 36' 1" W

52.2759 -1.60014

dicht bij het golfcentrum en de racebaan - ideale parking voor het bezoek van Warwick centrum - let op! wanneer u meer dan 1 parkeervak gebruikt, moet u beide betalen - op de parkeerplaats is een 2m hoge slagboom geïnstalleerd - de parkeerplaats is nog steeds bestemd voor campers en u moet het telefoonnummer bij de ingang bellen van de beheerder om u in of uit te laten komen.

£ 0,83

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!