Parking The Bennet Arms

• WiFi

• Speelgelegenheid

Kraaijenoord

aug 2025

wat een geweldige plek en een behulpzame eigenaar. wij kwamen op zondag na 4 uur toen was de keuken dicht. we konden eten bestellen bij de chinees maar moesten dan contact betalen. gezien we geen ponden meer hadden. konden we bij hem het bedrag pinnen en kregen wij het contant terug om het eten te betalen, geweldig toch. Plek zelf ook geweldig en rustig, een om te onthouden.

Viv.

jul 2025

super leuke inn en mooi groot grasveld - lekker buiten ontbeten - campinggedrag wel toegestaan! eten ook erg lekker en goedkoop- koffie £2.60 - goedkoopste in hele maand vakantie

sylviaenhuub

jun 2025

Prima plek om te verblijven. Zijn 2 nachten gebleven. Naar Bury St Edmunds met prachtige kathedraal op de fiets. Ongeveer 8 km overautoluwe wegen en groot deel vrijliggend fietspad tot aan de kathedraal. De moeite waard. Goede tussenstop op weg naar de ferry. En een lekker koud biertje is zeker niet te versmaden, er zijn 10 verschillende op de tap! Ook IPA.

Kingshall Street 1

IP30 9LH, West Suffolk, Verenigd Koninkrijk

Pub met groot grasveld voor camperparking - gratis bij consumptie in pub - centrum 250m