Parking Stranmillis Road

Camperplaatsen

3.5

• Honden toegestaan

Onze camper is 6,4 meter lang en we hadden fietsen op de trekhaak, maar parkeren was makkelijk met de achterkant over het gras. Hij staat op een helling, maar is oké. Erg handig voor het stadscentrum met een bushalte aan de overkant. We kwamen vroeg in de middag aan en hadden daardoor een lange middag in de stad en de volgende dag, maar nee, ik bleef er maar één nacht. Omringd door wegen, maar veel rustiger dan we hadden verwacht, misschien op vrijdagavond. Alleen glasbakken en verder niets. Geweldig voor wat we nodig hadden.

gonny&frans

mei 2024

wij hebben twee nachten geslapen op deze camperplek om Belfast te bezoeken. goede en rustige plek met een koffietentje om de hoek met toilet. Op de fiets naar de stad gaat prima en op de🅿️ staan ook citybikes. top plek. Gonny en Frans

Laat een review achter

Ben jij hier geweest? Vertel andere camperaars wat je ervan vond.

Stranmillis Road 194

BT9 5DT, Belfast, Verenigd Koninkrijk

54° 34' 28" N 5° 55' 59" W

54.57431 -5.93292

zeer goed startpunt voor een rondleiding door de stad - bushalte ligt aan de overkant van de straat - als u op bepaalde plaatsen achteruit parkeert - kan de camper ook 6,40 m lang zijn - het beste is om 's avonds aan te komen - dan zijn de dagparkeerders weg.

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!