Dundonnell Hotel parking

• Douche

• WiFi

• Vuilnisbak

Wij stonden hier prima. Vriendelijk personeel. Er hangt nu een bord met hogere prijzen. Maar dat geldt alleen als je niet in het restaurant eet. Wij hebben hier lekker gegeten. Op maandag en vrijdagavond maken een aantal muzikanten uit de regio hier muziek. Aanwezigen mogen ook meespelen, zingen of gewoon genieten.

oké oké ik was er ook, grote parking tegenover hotel. even melden dat je er bent en ze strooien met servies. gratis douche en toilet de hele nacht en handdoeken en zeep in de douche. Heerlijk schots eten, wat wil u nog meer

amaliefaard

jun 2022

We hebben hier overnacht van woensdag op donderdag. Mooie plek om te staan. Het hotel was op woensdag dicht, maar op donderdagmorgen was er een probleem, waardoor we de camper niet meer in konden. We werden heel goed opgevangen en geholpen in het hotel. We mochten bij hen binnen zitten en kregen koffie. De overnachting was £20. Het geld meer dan waard.

A832

IV23 2QR, Dundonnell, Verenigd Koninkrijk

57° 50' 31" N 5° 13' 16" W

57.84208 -5.22102

Parking aan de punt van een baai - gebruik GPS-=coordinaten - bij gebruik van maaltijd volgt terugbetaling overnachtingsgeld - faciliteiten van de hotelbar (toilet) mogen gebruikt worden zolang de bar open is - aan de baai 8 picknicktafels die gebruikt kunnen worden - centrum 50m

£ 20,00