gelegen bij zee - terrassencamping - centrum 200m
West Lane
IV26 2UT, Ullapool, Verenigd Koninkrijk£ 24,00 • 25 mrt. t/m 28 sep.
NKC - NKC/CCI Card
KortingskaartenBlijf 22-06-22 Betaald £ 30,00 Op loopafstand van Ullapool zeer mooie plek met uitzicht op Loch Broom, sanitair schoon, Camper Servicepunt: goed
Ik herken deze plek niet in een aantal reacties hier. Het is een geweldige camping en het zijn erg vriendelijke mensen. De plekken zijn prachtig aan het water en het is er erg opgeruimd. Ullapool is op loopafstand en alle voorzieningen zijn aanwezig. De camping aflopend zit een zeer goed curry restaurant wat om 17.00 uur open gaat en je kunt afhalen. Seafood Shack is om de hoek (super verse vis) en is een top tent. Briljante camping :-) A++
lees meerRuime camping. Mooie plek aan het water Stadje op loopafstand. We betaalden £ 30.00 alles inclusief.
Wasmachine
5° 9' 51" W
-5.16422
sross@broomfieldhp.com
+441854612020
£ 24,00 • 25 mrt. t/m 28 sep.
NKC - NKC/CCI Card
KortingskaartenWasmachine