Parking An Torr & Signal Rock

Camperplaatsen

• Honden toegestaan

emma0017

mei 2025

zojuist ingecheckt. ondanks dag het al na 17 uur is, is er nog voldoende plaats. Met een camper van 7,8 m totaal is het nog net te doen.

Prachtige plek! Geschikt voor kleinere (bus)campers, plaatsen zijn niet allemaal vlak, hou daar rekening mee. Ik heb geen oprijblokken en kon gelukkig een redelijk vlakke plaats vinden. prachtig om te wandelen! Heerlijk rustig geslapen. Kom optijd, ik was er rond 16.00 u en daarna was het in 10 minuten vol. Neem je afval mee! Leave no trace!

SnugBuz

aug 2023

Prima plek. Verharde en zo goed als rechte ondergrond. Ruimte voor meer dan 20 campers met voldoende ruimte voor jezelf. Prachtig uitzicht, mooie wandelmogelijkheden en even opfrissen in het riviertje. (heel prettig voor mijn benen die vol met beten van de midgies zitten…)

A82

PH49 4HX, Glencoe, Verenigd Koninkrijk

56° 39' 42" N 5° 3' 18" W

56.66174 -5.05509

kleine parkeerplaats - smalle doodlopende straat - meestal druk bezocht - restaurant ligt op loopafstand door het bos - toiletten zijn beschikbaar in het 1,6 km verderop gelegen bezoekerscentrum.

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!