haven 200m - MacLellan's Castle 150m - centrum 150m
Saint Cuthbert Street 3
DG6 4DJ, Kirkcudbright, Verenigd Koninkrijk£ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenKleine parkeerplaats midden in het centrum. Maximale lengte 6m. Betere plaats borden zwembad volgen, hier of bij de zeekadetten rustige parkeerplaats. Via steegje ,,300 m van het centrum.
wij hebben er op vrijdagavond 19 mei gestaan. een prima plek tot 01.00 uur toen de pub dicht ging. Ruzie makende mensen liepen langs onze camper te vloeken tegen elkaar en een groepje jongeren bleef dat minimaal 3.00 uur hard pratend met elkaar op de hoek staan.
Helaas bomvol, wel 3 campers. Leuk stadje maar helaas door moeten rijden. Mooie vissershaven waar de schepen geheel droog vallen met eb.
Campinggedrag niet toegestaan
Vuilnisbak
Saint Cuthbert Street 3
DG6 4DJ, Kirkcudbright, Verenigd Koninkrijk54° 50' 14" N
4° 3' 2" W
-4.0506
contact@dumgal.gov.uk
£ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan