Dunvant Rugby Club

Camperplaatsen

Prima plek, zeer aardige mensen. Hier aangekomen tijdens een training, dan is het wat druk, daarna heel rustig. Sanitair ook dik voor elkaar (in de Wales kleuren), niks mis mee! Prijs is nu 20,- te voldoen aan de bar.

Annetub

aug 2024

Prima voor een nacht als je niets nodig hebt. Ik kreeg geen contact met Paul Loughlin. Het nummer is ongeldig. Ik sprak een ander lid van de commissie en die vertelde dat Paul vanwege ziekte helaas niet meer beschikbaar is. Hij gaf mij het nummer van de secretaris van de commissie: 00447557388649. Ik heb dit als wijzigingsvoorstel doorgegeven aan Camper contact.

MetMonique

aug 2022

Je staat op de parkeerplaats naast het rugbyveld. Op onze avond was er training, dus leuk om te zien. Als je er bent, bel je Paul en hij komt een keer afrekenen. Dit was 15 pond. Geen Electra of water, wel wc en douche maar dat stelt niet veel voor. En 's nachts heerlijk rustig.

Broadacre

SA2 7RU, Killa, Verenigd Koninkrijk

51° 37' 11" N 4° 2' 0" W

51.61982 -4.03339

Plaats bij Rugbyveld - bij aankomst, links langs achterzijde tribune rijden en naast het electriciteits huisje gaan staan en direct telefonisch aanmelden.

£ 15,00

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!