Skandi Camp

• Douche

• WiFi

MrOreo

okt 2021

Deze plek is mooi gelegen, maar helaas nu gesloten tot het volgende zomerseizoen. De aanduiding "1 jan. tot 31 dec." zeker niet waar. Ik heb met de - erg vriendelijk! - Ik sprak met de Nederlandse eigenaar, die me hartelijk verwelkomde, maar me vriendelijk afwees: Alles is gesloten, wintervast, kamperen is voorbij voor dit seizoen.

De-Esjes

aug 2021

Wat een rust op deze geweldige locatie.. Vriendelijke eigenaren. Camper met stroom 250SEK

ErnaB

jul 2021

Prachtige locatie aan het meer! Er zijn een paar kampeerplekken. Leuke eigenaren, die erg bereidwillig zijn om activiteiten te organiseren. Ook is er een motorboot te huur en is er een BBQ en vuurplaats aan het water beschikbaar.

Gastsjö 122

840 64, Bräcke kommun, Zweden

nabij het meer Gastsjön - overdekte afwasplaats - keuken [magnetron, vaatwasser, koelkasten, vriezer] - bar - sauna - bootverhuur - verhuur mountainbikes - kampvuurplaats - mogelijkheid begeleide outdoor activiteiten - winkels/restaurant/tankstation/centrum 14km

1 jun t/m 31 aug

€ 15,00 - € 25,00