bij natuurpark met zwemmeer - bij/in het bos - centrum 1,5km
565 76, Bottnaryd, Zweden
SEK 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenGoede parkeerplaats, de 185 is een beetje weg te horen. Perfect baden en toilet- en afvalvrij. Echt geweldig! Diverse wandelpaden leiden langs. We waren alleen. 👍
Sluit me bij voorgaande reactie aan. Prachtige (stille, rustige) plek aan zwemmeer. Kwamen tegen 23u aan en toen stonden er al 4 campers. Mooi zandstrandje met zwemsteiger.
Hele mooie, rustige plek. Wakker worden van de kraanvogels, ontbijten aan het meertje, de kinderen spelen in het zand. De wc is een droogtoilet, wc papier was aanwezig. Er is ook een vuurplaats, maar momenteel is er een vuurverbod vanwege de droogte. Je kunt er heel prettig wandelen, wandeltochten staan aangegeven. Vissen is met een viskaart.
lees meerCampinggedrag niet toegestaan
Vuilnisbak
Speelgelegenheid
Toilet
lees meer565 76, Bottnaryd, Zweden
57° 46' 22" N
SEK 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan